KPMG: Οι υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού της KPMG Κύπρου

Η ψηφιακή «επανάσταση» αλλάζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Η ψηφιακή διακυβέρνηση αποτελεί σήμερα τη νέα πραγματικότητα που έχει καθιερωθεί στις πλείστες επιχειρήσεις και έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που λειτουργούν. Αντιμετωπίζοντας μια τέτοια μεγάλη αλλαγή που θεωρείται απίθανο να επιβραδυνθεί σύντομα, και με νέους ανταγωνιστές να δημιουργούν νέες προσδοκίες, πώς μπορείτε να μετασχηματίσετε την επιχείρησή σας, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται;

Βλέπουμε την επιχειρηματική εικόνα στην ολότητά της, πέρα ​​από τα όρια της τεχνολογίας
Η ψηφιακή τεχνογνωσία της KPMG, οι γνώσεις και η εμπειρία που κατέχουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και η τριβή μας με τις τάσεις και εξελίξεις στον τομέα, αποτελούν ένδειξη πως είμαστε σε θέση να εργαστούμε με οργανισμούς για την επιτυχή επίτευξη του ψηφιακού τους μετασχηματισμού σε όλο το φάσμα των λειτουργιών τους.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
  • Στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού: Αναπτύσσουμε σαφείς ψηφιακές στρατηγικές και οδικούς χάρτες που κατευθύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Από τη στρατηγική, την τεχνολογική εφαρμογή έως την αλλαγή της κουλτούρας, οι ποικίλες, επιστημονικά καταρτισμένες ομάδες μας διαθέτουν μια ολιστική άποψη για το πώς πρέπει να εξελιχθούν οι διαδικασίες, οι πλατφόρμες και οι συμπεριφορές που συναντώνται στα γραφεία της πρώτης γραμμής αλλά και αυτά των υποστηρικτικών υπηρεσιών - και προσφέρουν σαφείς μεθοδολογίες για την εφαρμογή αυτού του μετασχηματισμού.
  • Επιχειρηματικό μοντέλο καινοτομίας: Σχεδιάζουμε νέους τρόπους για να μεγιστοποιήσουμε την αξία και τα έσοδα μιας επιχείρησης, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που κυριολεκτικά «αλλάζουν το παιχνίδι» στον τομέα. Ανακαλύπτουμε νέες ευκαιρίες δημιουργίας κερδοφορίας, που κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει, μετατρέποντας τις καινοτόμες ιδέες σε ισχυρές, πρακτικές λύσεις κλίμακας.
  • Ψηφιακό λειτουργικό μοντέλο, κουλτούρα και ευέλικτος μετασχηματισμός: Σχεδιάζουμε το λειτουργικό μοντέλο για να μπορεί να υλοποιήσει τον μετασχηματισμό, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων δεξιοτήτων, δομής, διακυβέρνησης και τρόπου εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει συνεργασία με τους πελάτες μας για την επίτευξη της αλλαγής κουλτούρας αλλά και την απόκτηση δυνατοτήτων που απαιτούνται για να γίνουν πιο ευέλικτοι στην ψηφιακή εποχή και να μπορούν να επιβιώσουν στον ανταγωνισμό.
  • Πελατειακή εμπειρία: Σχεδιάζουμε και παρέχουμε ποιοτικές πελατοκεντρικές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας και στο όραμα της επωνυμίας σας.
  • Δεδομένα & analytics & τεχνητή νοημοσύνη: Βοηθάμε τους οργανισμούς να ανακαλύψουν το μυστήριο που κρύβεται στα δεδομένα τους και αναδεικνύουμε το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που αντλούνται από τα δεδομένα τους, με απώτερο στόχο την παραγωγή καλύτερων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και βελτίωση σε ό,τι αφορά τη λήψη οργανωτικών αποφάσεων.
  • Ψηφιακή εφαρμογή: Αναπτύσσουμε γρήγορα νέες προτάσεις που προσδίδουν αξία, καθώς και εφαρμογές end-to-end, χρησιμοποιώντας αναδυόμενες τεχνολογίες όπως Internet of Things, Blockchain, back-end components και complex systems integration.
 
Υπηρεσίες Covid-19
Με γνώμονα την πολυδιάστατη εμπειρία και τεχνογνωσία τους, οι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη σε επιχειρήσεις στην Κύπρο μέσω μιας σειράς υπηρεσιών Covid-19, όπως:
  • Καθορισμός του αντικτύπου του Covid-19 σε όλο το φάσμα λειτουργιών της επιχείρησης και δημιουργία σχεδίων αντιμετώπισης, καθώς και στρατηγικών αντίδρασης έναντι του καθορισμένου αντίκτυπου
  • Επανασχεδιασμός της πελατειακής εμπειρίας που προσφέρει μια επιχείρηση στους πελάτες της, ώστε να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και συνήθειές τους
  • Ανάπτυξη της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού μιας επιχείρησης στην μετά-Covid-19 εποχή
  • Διάφορες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και εξ αποστάσεως εργασίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
 
Γιώργος Τζιωρτζής
Διοικητικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Management Consulting
Ε: George.Tziortzis@kpmg.com.cy
 
Στέφανος Μιχαήλ
Senior Manager, Digital Transformation Services
Ε: Stefanos.Michael@kpmg.com.cy
 

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας