RedMax Technologies: Η απόλυτη fiber σύνδεση

Σε διαδικασία εταιρικής ανανέωσης βρίσκεται η RedMax Technologies, 15 χρόνια μετά την ίδρυσή της. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της έργα για σημαντικούς πελάτες της Κύπρου, αλλάζει το σλόγκαν της και καθιερώνει το The fiber optics experts. Στόχος της να συνδέσει απόλυτα το όνομά της με τις οπτικές ίνες, ως η πλέον ειδική εταιρεία στο πεδίο αυτό, όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Κίτσης, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ. 

H RedMax Technologies στόχο έχει να κατέχει και να προσφέρει τις εκάστοτε καινούργιες τεχνολογίες, προσαρμόζοντάς τις στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Ταυτόχρονα εξειδικεύεται στις οπτικές ίνες (fiber optics), που αποτελούν την επόμενη γενιά τεχνολογίας, η οποία μεταφέρει, μέσω του φωτός, τεράστιο όγκο πληροφοριών πολύ γρήγορα, αποτελεσματικά και ασφαλισμένα. 

Διαβάστε ακόμα: Βαρνάβας Θεοδοσίου: Τι κρύβει ο Γλαύκος;

Διαβάστε ακόμα: €18 εκατ για στήριξη startups και καινοτόμων επιχειρήσεων

Ο όρος fiber optics χρησιμοποιείται από όλους τους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους, από μεγάλες εταιρείες κι έργα και γενικά από όσους ασχολούνται με την τεχνολογία, ανέφερε ο κ. Κίτσης. Και πρόσθεσε: «Η υλοποίηση της καινούργιας εταιρικής μας ταυτότητας βασίζεται ακριβώς στα fiber οptics, καθώς γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν στον τελικό αποδέκτη - οργανισμό ή ιδιώτη - και μπορώ να πω με σιγουριά ότι κανείς άλλος δεν γνωρίζει τόσο καλά όσο εμείς την όλη διαδικασία, που ήδη εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία». 

Στο πλαίσιο αυτό, η ανανέωση ή καλύτερα η εξέλιξη της ταυτότητας της RedMax έχει ήδη γίνει εσωτερικά, με κεντρικό άξονα την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων και μελέτης. Ως εκ τούτου, οι μηχανικοί της διαθέτουν την εκπαίδευση για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου οπτικών ινών, σύμφωνα με τον κ. Κίτση. Την ίδια ώρα το λογότυπο της εταιρείας θα συνοδεύεται από το νέο σλόγκαν The fiber optics experts, το οποίο θα βρίσκεται στα αυτοκίνητά της, στα κεντρικά της γραφεία, στην καινούργια ιστοσελίδα που σχεδιάζει με έμφαση στις οπτικές ίνες και στην ανανεωμένη της παρουσία στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο στόχος, όπως τόνισε, είναι απλός: «Θέλουμε όταν ο κόσμος ακούει οπτικές ίνες να τις συνδέει με το όνομα RedMax. Εξάλλου, φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει πάντα τις πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις κι αυτό αποτελούν τα fiber optics». 

Η όλη προσπάθεια rebranding συνδέεται με τη ραγδαία ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας, οι οποίες θα ενισχυθούν περαιτέρω: «Μέχρι πρότινος, σλόγκαν μας ήταν το Mastering telecom integrations, που αντικατόπτριζε τον κύκλο των εργασιών μας, ο οποίος αποτελείτο έως τώρα, σχεδόν αποκλειστικά, από τηλεπικοινωνιακούς πάροχους. Σήμερα οι δραστηριότητές μας έχουν επεκταθεί και σε άλλους τομείς, υλοποιώντας μεγάλα έργα για projects, όπως τα προσωρινά καζίνα». Συζητήσεις γίνονται επίσης και για εφαρμογές σε άλλες αναπτύξεις του ίδιου βεληνεκούς, που ήδη έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο, ενώ στόχος είναι η επέκταση και σε αγορές άλλων τομέων, όπως τα ξενοδοχεία και τα μεγάλα κτίρια.

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης