iSPIRAL Webinar: Το Μέλλον του KYC (powered by ACURIS Risk Intelligence)

Το οικονομικό έγκλημα αναπτύσσεται παγκοσμίως σε διάφορες μορφές που μπορούν να ξεγελάσουν και το πιο έμπειρο μάτι. Οι αμέτρητοι Μηχανισμοί Ελέγχου και Διαδικασίες Συμμόρφωσης που πρέπει να εφαρμόζονται για τον εντοπισμό και αποφυγή απάτης, καθώς και η συχνή χρήση αναποτελεσματικών λύσεων που υπόσχονται προστασία, προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Εάν ένας οργανισμός δεχτεί πλήγμα με αυτά τα δεδομένα, θα είναι σχεδόν αδύνατο να το ξεπεράσει. Οι ποινές και το χρηματικό πρόστιμο για εγκληματικές συναλλαγές τέτοιας φύσης είναι πολύ ψηλές, έστω και αν το έγκλημα ήταν ακούσιο από μέρους σας.  Γι’ αυτό το λόγο, στις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η iSPIRAL, προστίθεται και η συνεργασία με την Acuris Risk Intelligence, ικανοποιώντας αποτελεσματικά τις ανάγκες Αξιολόγησης Κινδύνου, μέσα από το προιόν της iSPIRAL iKYC.

Αυτή η δυναμική συνεργασία, πρωτοπόρος στον τομέα λύσεων οικονομικής φύσης, παρέχει μια μοναδική υπηρεσία Know Your Customer, προσφέροντας κάτι παραπάνω από τα τρία βασικά κριτήρια κάθε Λύσης Αξιολόγησης Κινδύνου: Ποιότητα, Δυναμική Λειτουργικότητα, Προσιτή Τιμή. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ACURIS RISK INTELLIGENCE DATABASE ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
1. ACURIS: ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  

Οι βάσεις δεδομένων της Acuris παρέχουν ολοκληρωμένη ασφάλεια και μοναδική εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα επαγγελματικών οργανισμών σε όλο τον κόσμο. Η Acuris χαίρει διεθνούς αναγνώρισης σε θέματα Διαδικασιών Δέουσας Επιμέλειας και Διαχείρισης Συμμόρφωσης και βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά σε θέματα Αξιολόγησης και Αντιμετώπισης Κινδύνου και Οικονομικού Εγκλήματος, παρέχοντας δεδομένα υψίστης ποιότητας σε σχέση με τα πιο κάτω: 
•    PEP Lists (Data from 14,000 global sources producing a Comprehensive list of PEP/ Profile of PEP as well as associated Family Members/ Business/ Business  Partners)
•    Sanction Lists
•    Adverse Media
•    Corporate Registry Data(Access to over 130 Corporate Registries Globally)
•    Law Enforcement Agencies Data
•    Wealth Management Reports
•    Enhanced Due Diligence Reports
•    Ongoing Monitoring

2. ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Η Acuris Risk Intelligence Solution συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία ειδικών με την προηγμένη τεχνολογία σε θέματα εντοπισμού κινδύνων όσον αφορά υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται σε θέση να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων παγκοσμίως, τη μοναδική που επιτυγχάνει την τέλεια ακρίβεια κάθε φορά. 

3. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΥΣΗ
• Διαχείριση Περιουσιακών Στοιχείων: Εις βάθος κατανόηση ρίσκων, που διασφαλίζει μια ισχυρή διαχείριση κινδύνου και αξιολόγηση περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας την ικανότητα αξιολόγησης σχετικών παραγόντων (π.χ. συνεργάτες, συγγενείς) για τον εντοπισμό του βαθμού επικινδυνότητας. 
• Δυναμική Λειτουργικότητα για τη Διαδικασία Δέουσας Επιμέλειας και τη δημιουργία αναφορών ψηλού επιπέδου. 
• Προσαρμοστικότητα: Η Λύση αυτή παρέχει βάσεις δεδομένων με καταλόγους κυρώσεων και εκτεθειμένων προσώπων, καθώς και δεδομένα σχετικά με αρνητική δημοσιότητα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με κάθε νέα σύναψη συνεργασίας, εντοπίζεται και δημιουργείται το προφίλ του πελάτη, το οποίο διατηρείται και επικαιροποιείται κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής σχέσης.   
• Αποφυγή Ψευδοθετικών Αποτελεσμάτων (False Positive Reduction): Η δυνατότητα «Ελέγχου και Αναζήτησης» επιτρέπει την αναζήτηση σε πολλαπλές βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών δημοσιευμάτων, ελαχιστοποιώντας τα ψευδοθετικά αποτελέσματα. 
• Διαρκής Έλεγχος: Ανταποκρινόμενη στις διαρκείς απαιτήσεις των πωλητών λογισμικών αξιολόγησης ρίσκου, η Λύση προσφέρει διαρκή έλεγχο και ευελιξία. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ 
Η ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η iSPIRAL σε θέματα KYC/AML είναι η πιο ανταγωνιστική στην αγορά, καθώς προσφέρει ένα ευπροσάρμοστο, εύχρηστο και καινοτόμο εργαλείο που περιλαμβάνει τη συνεργασία με την Acuris Risk Intelligence, συνδυάζοντας την απαράμιλλη ποιότητα με την προσιτή τιμή. 

Η Λύση προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τις ανάγκες συμμόρφωσης: Έλεγχο και Αξιολόγηση Ρίσκου, Διαρκή Έλεγχο, Έλεγχο Συναλλαγών, κλπ., τα οποία παρέχουν στους οργανισμούς: 
• Προηγμένες Διαδικασίες Δέουσας Επιμέλειας
• Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και κόστους σε σχέση με τον Έλεγχο Κινδύνου  
• Λειτουργίες που προσφέρουν ψηλή λειτουργικότητα σε θέματα Ελέγχου του Ρίσκου 
• Ξεκάθαρους και Άμεσους Επιχειρηματικούς Στόχους, που επιτρέπουν στους οργανισμούς να εστιάσουν στη μεγιστοποίηση των κερδών, αφήνοντας τα θέματα συμμόρφωσης και κινδύνων στα αξιόπιστα χέρια των ειδικών της iSPIRAL και ACURIS. 
• Ύψιστη ποιότητα σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος. 

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
Το δωρεάν webinar:  Το Μέλλον του KYC (powered by ACURIS Risk Intelligence)  που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου, στις 4μμ. είναι καταλυτικής σημασίας για κάθε επαγγελματία ή οργανισμό που δραστηριοποιείται στον οικονομικό τομέα. 

Μέσα σε 30 λεπτά, θα παρουσιαστούν πολύτιμες πληροφορίες ως προς τη Διαχείριση Ελέγχου Ρίσκου και Διαδικασίες Αξιολόγησης Κινδύνου από τον Διευθυντή της iSPIRAL Χρίστο Ττινιόζο, ειδικό σε θέματα ανάπτυξης οργανισμών. Ο κ. Ττινιόζος θα παρουσιάσει επίσης τις λειτουργίες του προιόντος iKYC (powered by Acuris Risk Intelligence Solution).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Για να αποκτήσετε κι εσείς τις απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες σε αυτό το θέμα, κάντε την εγγραφή σας σε αυτό το σύνδεσμο https://tinyurl.com/y9jaqnqa και συνδεθείτε μαζί μας στις 6 Δεκεμβρίου, στις 4μμ. 

Δειτε Επισης

Β. Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς