JCC Payment Systems: Αλλάζει πρόσωπο και εξελίσσεται

Με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων η JCC Payment Systems προχώρησε με την πλήρη ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας JCC.com.cy, της δημοφιλούς της ηλεκτρονικής πύλης πληρωμών JCCsmart.com καθώς και την ενεργοποίηση της επόμενης γενιάς ανέπαφων πληρωμών JCCup.
 
 
Εταιρική ιστοσελίδα
Μέσω της πλήρους ανανεωμένης εταιρικής της ιστοσελίδας www.jcc.com.cy η εταιρεία προβάλλει το τεχνολογικά προηγμένο της προφίλ, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες και συνεργάτες της όσο και στο γενικότερο καταναλωτικό κοινό να πληροφορηθεί για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει μέσα από ένα μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον με responsive σχεδίαση.
 
  
Ηλεκτρονική πύλη πληρωμών JCCsmart.com
Την ίδια ώρα, η JCC προχώρησε και στο λανσάρισμα ανασχεδιασμένης έκδοσης της ηλεκτρονικής της πύλης πληρωμών, JCCsmart.com. Η πύλη έχει αναδιοργανωθεί έχοντας κατά νου τους χρήστες της, εξορθολογώντας τα μενού, απλουστεύοντας την πλοήγηση, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη διάταξη για όλες τις πλατφόρμες και παρέχοντας περισσότερους πόρους και ευελιξία τόσο στους συμβεβλημένους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές. Το JCCsmart διατίθεται πλέον και ως δωρεάν εφαρμογή από το Google Play store για συσκευές Android και σύντομα από το App Store για συσκευές iOS.
 
 
JCCup: Η επόμενη γενιά των ανέπαφων πληρωμών
Η εφαρμογή JCCup χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία των κωδικών QR για να προσφέρει στους εμπόρους και καταναλωτές πλήρη ευελιξία στις ανέπαφες συναλλαγές, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι έμποροι – συνεργάτες της JCC δεν χρειάζονται τα παραδοσιακά POS τερματικά για τη διεξαγωγή ταχέων πληρωμών τόσο σε καταστήματα όσο και εν κινήσει, ενώ οι καταναλωτές μπορούν επιτέλους να αφήσουν τα πορτοφόλια τους στο σπίτι και απλά να πληρώνουν με τη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου. Το JCCup διατίθεται για λήψη στα καταστήματα Apple και Google Play. Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τη λίστα με τους εμπόρους που αποδέχονται πληρωμές μέσω του JCCup, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.jccup.com.cy. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η JCC Payment Systems αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους με πλήρη φάσμα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και υπηρεσιών πληρωμών στην Κύπρο, υποστηρίζοντας για τρεις δεκαετίες το τραπεζικό σύστημα και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και την ασφάλεια στις συναλλαγές με την ποιοτική εξυπηρέτηση και την παροχή καινοτόμων προϊόντων.

Δειτε Επισης

Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά