AstroBank: Σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με Crescendo Capital

Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας προχώρησε η AstroΒank Private Banking με την Εταιρεία Παροχής Χρηματοοικονομικών Συμβουλών και Διαχείρισης Πλούτου Crescendo Capital. Με έδρα τη Γενεύη και  παρουσία στο Λονδίνο, Guernsey, Μάντσεστερ και Aμερική, η  Crescendo Capital έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεση πρόσβαση σε διεθνείς επενδυτικές επιλογές στα πλαίσια της υπηρεσίας Private Banking σε Ιδιώτες Πελάτες (High Net worth Individuals) και Family Offices.

Διαβάστε ακόμα: Γ. Χρυσοχός: Γιατί εισερχόμαστε στην παραγωγή ενέργειας
 
«Η συνεργασία αυτή ενισχύει το Private Banking της AstroBank συνδυάζοντας την άμεση προσωπική εξυπηρέτηση με ένα πλήρες φάσμα διεθνών επενδυτικών προτάσεων.  Φέρνει Ελβετικών προτύπων Asset Management εδώ στην Κύπρο, σε μη αποτρεπτικό κόστος» δήλωσε ο Μάριος Σαββίδης, Αναπληρωτής CEO στην AstroBank.  
 
«Μετρητά, ομόλογα, μετοχές είναι απαραίτητα συστατικά ενός επενδυτικού χαρτοφυλακίου αλλά όχι μόνο. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εναλλακτικών επιλογών που επιτρέπει τη διαμόρφωση ενός χαρτοφυλακίου με βελτιωμένη, σταθμισμένη κατά τον κίνδυνο, απόδοση ανά οικονομικό κύκλο. Είμαστε ευτυχείς που μας παρέχεται η ευκαιρία, μέσω της AstroBank, να εξυπηρετήσουμε το Κυπριακό κοινό» δήλωσε ο Douglas Kalen, Managing Partner Crescendo Group.

Διαβάστε ακόμα: Ν. Χαραλάμπους: 5 υπέροχα pineapple years για την ORB
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Astro bank με αυτή την στρατηγική συνεργασία ενισχύει την παρουσία της και δίνει στους πελάτες της νέες επιλογές στon ανερχόμενο τομέα του private banking και wealth management. O τομέας αυτός θα είναι σημαντικός για την Κύπρο και τις χρηματοοικονομικές και επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρονται σε affluent και high net worth πελάτες.
 

Δειτε Επισης

Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Τράπεζα Κύπρου: Επαναγορά μετοχών στο πλαίσιο του buyback €25 εκατ.
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Η Touch Card™ από τη Mastercard® τώρα διαθέσιμη στην Ελληνική Τράπεζα
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Ξεκίνησε το buyback μετοχών η Τράπεζα Κύπρου