ΣΥΚΑΛΑ: Δεν θα γίνουμε επαίτες

INBusinessNews  05/04/2016 16:58
ΣΥΚΑΛΑ: Δεν θα γίνουμε επαίτες

ΣΥΚΑΛΑ: Δεν θα γίνουμε επαίτες

INBusinessNews  05/04/2016 16:58

Ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι δεν δέχεται τις εξηγήσεις του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη σχετικά με το θέμα των καταθετών στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα προσθέτοντας ότι, «η μερίδα των πολιτών που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος είναι οι καταθέτες της Λαϊκής οι οποίοι είδαν δεκαετίες δεδουλευμένων και αποταμιεύσεων και το μέλλον των παιδιών τους να εξαφανίζονται».

«Θα μας δεχτείς και να μας προσφέρεις λύσεις Πρόεδρε ή να θεωρήσουμε ότι δεν είσαι και δικός μας Πρόεδρος; Η μήπως μας έχεις διαγράψει και από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού δεν έχουμε πλέον κάτι να προσφέρουμε, μετά που αυτή η Πολιτεία μας πήρε τις ζωές μας και αυτές των παιδιών μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΚΑΛΑ τονίζει ακόμα ότι, «δεν ήμασταν και ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε επαίτες. Τους κόπους μας διεκδικούμε και τίποτα άλλο. Περηφανευόμαστε που γίναμε το ανάχωμα για να αποφευχθεί η άτακτη χρεωκοπία του κράτους αλλά δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανένα».

Καταληκτικά, ο Σύνδεσμος αναφέρει «ζητήσαμε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση των Πιστωτών της Λαϊκής για να έχουν λόγο και οι πιστωτές στην διαχείριση των δικών τους περιουσιακών στοιχείων. Μας αρνήθηκαν».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας