Ελληνική: Συστήνει την "ανέπαφη" P Card κερνώντας καφέ

Η Ελληνική Τράπεζα πρόσφερε δωρεάν ροφήματα στις Καφετέριες Costa Coffee κερασμένα από τη νέα P Card Contactless εκπλήσσοντας ευχάριστα τους παρευρισκόμενους. Με αυτό τον τρόπο ηΕλληνική επέλεξε να προωθήσει τη νέα υπηρεσία της P Card Contactless,  που προσφέρει συναλλαγές δίχως επαφή.

Η προηγμένης τεχνολογίας προπληρωμένη κάρτα P Card Contactless επιτρέπει τη διεκπεραίωση των καθημερινών συναλλαγών, ανέπαφα, εύκολα, γρήγορα και χωρίς μετρητά. Η τεχνολογία Contactless επιτρέπει στους κατόχους των συγκεκριμένων καρτών να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές χωρίς υπογραφή ή κωδικό PIN, για συναλλαγές μέχρι €20. Η κάρτα δεν έρχεται σε επαφή με το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής στο σημείο πώλησης.
Με αυτό τον τρόπο οι κάρτες Contactless προσφέρουν ευελιξία, γρηγορότερες και ευκολότερες συναλλαγές, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ουρές εξυπηρέτησης στα καταστήματα  που έχουν τερματικά με το ειδικό σύμβολο contactless.

"Η πρωτοποριακή τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών δημιουργεί τις υποδομές για αντικατάσταση των συναλλαγών με μετρητά από τις συναλλαγές με χρήση καρτών, επιτρέποντας στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο. H νέα P Card Contactless χρησιμεύει ιδιαίτερα για τις καθημερινές συναλλαγές μικρής αξίας σε τομείς της αγοράς που παραδοσιακά επικρατεί η πληρωμή με μετρητά, όπως περίπτερα, fast-food, mini market, καφετέριες, σινεμά κλπ. Σημεία όπου η αύξηση της ταχύτητας της συναλλαγής, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης του πελάτη, έχουν μεγάλη σημασία. Με την πρωτοβουλία αυτή η Ελληνική Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά στην εποχή της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της τράπεζας.

Δειτε Επισης

Ολοταχώς για νέα μορφή διακυβέρνησης η Κεντρική Τράπεζα-Ενημέρωσε Χριστοδουλίδη ο Διοικητής
Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Αύξηση καταναλωτικών επιτοκίων, μείωση στεγαστικών τον Μάρτιο
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες