Ελληνική: Συστήνει την "ανέπαφη" P Card κερνώντας καφέ

INBusinessNews  11/12/2014 14:46
Ελληνική: Συστήνει την "ανέπαφη" P Card κερνώντας καφέ

Ελληνική: Συστήνει την "ανέπαφη" P Card κερνώντας καφέ

INBusinessNews  11/12/2014 14:46

Η Ελληνική Τράπεζα πρόσφερε δωρεάν ροφήματα στις Καφετέριες Costa Coffee κερασμένα από τη νέα P Card Contactless εκπλήσσοντας ευχάριστα τους παρευρισκόμενους. Με αυτό τον τρόπο ηΕλληνική επέλεξε να προωθήσει τη νέα υπηρεσία της P Card Contactless,  που προσφέρει συναλλαγές δίχως επαφή.

Η προηγμένης τεχνολογίας προπληρωμένη κάρτα P Card Contactless επιτρέπει τη διεκπεραίωση των καθημερινών συναλλαγών, ανέπαφα, εύκολα, γρήγορα και χωρίς μετρητά. Η τεχνολογία Contactless επιτρέπει στους κατόχους των συγκεκριμένων καρτών να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές χωρίς υπογραφή ή κωδικό PIN, για συναλλαγές μέχρι €20. Η κάρτα δεν έρχεται σε επαφή με το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής στο σημείο πώλησης.
Με αυτό τον τρόπο οι κάρτες Contactless προσφέρουν ευελιξία, γρηγορότερες και ευκολότερες συναλλαγές, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι ουρές εξυπηρέτησης στα καταστήματα  που έχουν τερματικά με το ειδικό σύμβολο contactless.

"Η πρωτοποριακή τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών δημιουργεί τις υποδομές για αντικατάσταση των συναλλαγών με μετρητά από τις συναλλαγές με χρήση καρτών, επιτρέποντας στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο. H νέα P Card Contactless χρησιμεύει ιδιαίτερα για τις καθημερινές συναλλαγές μικρής αξίας σε τομείς της αγοράς που παραδοσιακά επικρατεί η πληρωμή με μετρητά, όπως περίπτερα, fast-food, mini market, καφετέριες, σινεμά κλπ. Σημεία όπου η αύξηση της ταχύτητας της συναλλαγής, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης του πελάτη, έχουν μεγάλη σημασία. Με την πρωτοβουλία αυτή η Ελληνική Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά στην εποχή της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της τράπεζας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας