Τρ. Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι προς την "Ιθάκη"

INBusinessNews  11/06/2014 15:47
Τρ. Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι προς την "Ιθάκη"

Τρ. Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το ταξίδι προς την "Ιθάκη"

INBusinessNews  11/06/2014 15:47

Η διαδικασία μεταφοράς των τραπεζικών λογαριασμών των πελατών του πρώην δικτύου της Λαϊκής Τράπεζας στα ηλεκτρονικά συστήματα της Τράπεζας Κύπρου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Πρωταρχικός στόχος ήταν η ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς να επηρεαστούν οι καθημερινές συναλλαγές των πελατών.

"Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφέρθηκαν στα συστήματα της Τράπεζας Κύπρου, 1.115.000 πελάτες εκ των οποίων 348.000 ήταν κοινοί. Το συνολικό έργο διήρκησε 9-μήνες και το κόστος του έφτασε τα €3 εκ. Κατά την πορεία υλοποίησής του έργου, χρησιμοποιηθήκαν υπηρεσίες από 70 διαφορετικές επιχειρήσεις / προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χρειάστηκαν 200.000 ανθρωποώρες / εργασίας για το σχεδιασμό, την  ανάπτυξη, τον έλεγχο και τις δοκιμές του Λογισμικού και της τεχνικής υποδομής" αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου στην ανακοίνωσή της.

Η επιτυχής ολοκλήρωση  του έργου "Ιθάκη" σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της Τράπεζας Κύπρου και τονίζει την προσήλωσή της στη συνεχή πρόοδο, με  επίκεντρο όλων των προσπαθειών της, τους πελάτες της.

Η Τράπεζα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το σύνολο των πελατών της για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας