Κρόνος: Εντελώς ανυπόστατα τα στοιχεία της λίστας

INBusinessNews  08/05/2014 17:19
Κρόνος: Εντελώς ανυπόστατα τα στοιχεία της λίστας

Κρόνος: Εντελώς ανυπόστατα τα στοιχεία της λίστας

INBusinessNews  08/05/2014 17:19

Σειρά στις ανακοινώσεις που διαψεύδουν τη λίστα εκροών που δημοσιοποιήσε η Επιτροπή Θεσμών πήρε το Πρακτορείο Τύπου Κρόνος τονίζοντας: "Αναφορικά με το δημοσίευμα που δημοσιεύθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων και στο οποίο συμπεριλαμβάνει την Εταιρεία μας Πρακτορείο Τύπου Κρόνος Δ.Ε.ΛΤΔ ως να έχουμε μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό κατά τη κλειστή περίοδο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό είναι εντελώς ανυπόστατο.

Ουδέποτε προβήκαμε σε έμβασμα στο εξωτερικό στη εν λόγω κλειστή περίοδο. Το συγκεκριμένο ποσό που φαίνεται στον κατάλογο ως «local», αφορά  έκδοση και κατάθεση επιταγής από ένα τρεχούμενο  λογαριασμό της Εταιρείας μας σε άλλο τρεχούμενο λογαριασμό μας εντός Κύπρου  και ξεκαθάρισε 28/3/2013 όταν είχαν ανοίξει οι τράπεζες".


 

Καταληκτικά στην ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Παντελή Αθηνής, τονίζεται: "Καλούμε άμεσα την αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων  όπως προβεί στην αναγκαία διευκρίνιση για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η Εταιρεία μας έχει ήδη δώσει τα στοιχεία στους νομικούς της συμβούλους και επιφυλάσσει όλα τα δικαιώματα της".

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας