Παπαντωνίου: Πλάνο επέκτασης στη Λεμεσό

Οι ζυμώσεις στο λιανικό εμπόριο μετά την κατάρρευση Ορφανίδη, Σαρρή και Elomas συνεχίζονται. Η αλυσίδα Παπαντωνίου με βάση την Πάφο, όπου λειτουργεί τα τέσσερα από τα έξι καταστήματά της στην Κύπρο (άλλα δύο βρίσκονται σε Ύψωνα και Πισσούρι, της επαρχίας Λεμεσού) ψάχνει για χώρο που θα στεγάσει το νέο μαγαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews η αλυσίδα υπεραγορών σχεδιάζει την επέκτασή της στην αγορά και δη στη Λεμεσό, προκειμένου να επωφεληθεί των υπό διαμόρφωση συνθηκών στο κυπριακό εμπόριο.

Tην ώρα που οι αλυσίδες ΑλφαΜέγα και Metro έχουν ήδη εξασφαλίσει και λειτουργούν καινούργια καταστήματα, και που η ήδη εδραιωμένη Carrefour έχει υψηλά μερίδια αγοράς (πέραν του 15%) ο όμιλος υπεραγορών Παπαντωνίου κάνει πλάνα επέκτασης με νέο κατάστημα στη συμπρωτεύουσα.

Εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται εντός του 2014, αφού ήδη η αλυσίδα υπεραγορών Παπαντωνίου βρίσκεται σε επαφές με επιχειρήσεις που έχουν στην ιδιοκτησία τους καταστήματα που ενδιαφέρουν την αλυσίδα υπεραγορών.

Η αλυσίδα Παπαντωνίου
Η αλυσίδα υπεραγορών έκανε το πρώτο της βήμα στην κυπριακή αγορά με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της στη Χλώρακα. Δέκα χρόνια αργότερα η εταιρεία άνοιξε τη μεγαλύτερη υπεραγορά της αλυσίδας στην πόλη της Πάφου, η οποία είναι συνολικού εμβαδού 8 χιλιάδων τ.μ. Το 2006 και το 2007 η αλυσίδα επεκτάθηκε με άλλα δύο καταστήματα σε Κάτω Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς, ενώ σειρά πήραν τα δύο μαγαζιά σε Πισσούρι και Ύψωνα τα έτη 2009 και 2012 αντίστοιχα.

 

 

Δειτε Επισης

Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε