Superhome Center: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο κατάστημα στην Πάφο

Ένα νέο κατάστημα Superhome Center ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Πάφος, καθότι στις 26 του μήνα προγραμματίζεται να λειτουργήσει το καινούργιο κατάστημα της γνωστής DIY αλυσίδας στον χώρο όπου παλαιότερα στεγαζόταν το πρώην εμπορικό κέντρο Ορφανίδη.

Την ίδια ώρα, η αλυσίδα προγραμματίζει-για μεταγενέστερο ωστόσο στάδιο-, την περαιτέρω επέκτασή της με τη δημιουργία και δεύτερου καταστήματος στη Λεμεσό, αλλά και καταστήματος στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Σε ό,τι αφορά το νέο κατάστημα στην Πάφο, που όπως έχει προαναφερθεί αναμένεται να λειτουργήσει στις 26 Ιανουαρίου, θα είναι έκτασης 3500 τ.μ. και θα παρέχει προς το καταναλωτικό κοινό όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει η αλυσίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Χ. Κυνηγού: Διαχειρίσιμες οι οποιεσδήποτε προκλήσεις για τις τράπεζες

Olympus: Σε τροχιά υλοποίησης το νέο εργοστάσιο στην Κύπρο (pics)


Όπως ανέφερε μιλώντας στο InBusinessNews ο Γενικός Διευθυντής των πολυκαταστημάτων Superhome Center, Γιώργος Τζιοβάννη, το υφιστάμενο κατάστημα στην Πάφο, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, θα τερματίσει σταδιακά τη λειτουργία του, με την αλυσίδα να εξυπηρετεί πλέον τους καταναλωτές στην Πάφο μέσω του καινούργιου και μεγαλύτερου καταστήματός της, στο πρώην εμπορικό κέντρο Ορφανίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Τζιοβάννη, η απόφαση για… μετακόμιση, ή καλύτερα νέο κατάστημα Superhome Center στην Πάφο, αποτέλεσε προϊόν διαπίστωσης της αναγκαιότητας για κάτι τέτοιο, ως αποτέλεσμα των προκύπτουσων αναγκών του καταναλωτικού κοινού. «Είδαμε ότι υπήρχε ανάγκη στην Πάφο για πιο μεγάλο κατάστημα και αυτό είναι που μας οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή λειτουργούν παγκύπρια συνολικά έξι καταστήματα Superhome Center. Τρία στη Λευκωσία (Στρόβολος, Λακατάμεια και Έγκωμη), ένα στη Λάρνακα, ένα στη Λεμεσό και αυτό στην Πάφο, το οποίο και αλλάζει στέγη και μεγαλώνει.

Όπως έχει προαναφερθεί, στα μεσοπρόθεσμα πλάνα του Ομίλου CTC, του οποίου τα Superhome Center αποτελούν μέλος, βρίσκεται το άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος στη Λεμεσό, καθώς και η δημιουργία καταστήματος στην περιοχή Κοκκινοχωρίων, ώστε να καλυφθεί και η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις