Σκλαβενίτης: Πρόσθετη στήριξη των εργαζομένων στις δύσκολες συνθήκες

Σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους οικονομική συγκυρία, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ανθρωποκεντρική προσέγγιση από την οποία διέπεται η εταιρική δράση του οργανισμού και, στο ίδιο πλαίσιο, την επίσης ανθρωποκεντρική φιλοσοφία βάσει της οποίας η εταιρεία αντιμετωπίζει το προσωπικό της.

Ειδικότερα, με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης έρχονται με πράξεις να επιβεβαιώσουν το πόσο μεγάλο και συνάμα καλό εργοδότη αποτελούν, αφού λαμβάνοντας υπόψιν τις παρούσες συνθήκες της κυπριακής οικονομίας και εις ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς όλων των εργαζομένων τους, προχωρούν στην περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Διαβάστε ακόμα: 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η εταιρεία προχωρά σε χορήγηση, άμεσα, έκτακτης παροχής του ποσού των €200 για κάθε έναν από τους 1440 εργαζομένους με τη μορφή διατακτικών, συνολικού ύψους €288,000.

Παράλληλα, από την Δευτέρα 28/11/2022 η εταιρεία προχώρησε σε αύξηση για όλους τους εργαζόμενους σε ό,τι αφορά: Πρώτο, το ποσοστό έκπτωσης για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης από τα καταστήματά της, από 5% σε 7%. Δεύτερο, το ετήσιο όριο αγορών από €6,000 σε €7,000, ενώ για τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζομένους, καθώς και για τους εργαζόμενους γονείς με τέκνα με ειδικές ανάγκες, το ετήσιο όριο αυξάνεται από τις €7,000 στις € 8,000.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του InBusinessNews, η εταιρεία εξακολουθεί να παρέχει ΑΤΑ, που ανέρχεται στο ποσοστό του 2,70% με βάση την υπογεγραμμένη σύμβαση του κάθε εργαζομένου. Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή της ΑΤΑ δεν είναι υποχρεωτική ή νομική δέσμευση, αλλά συνιστά μια επιπρόσθετη παροχή από την εταιρεία. Περαιτέρω, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης εξακολουθούν να παρέχουν ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης ζωής και υγείας για όλο το προσωπικό.

Πέραν των πιο πάνω, η εταιρεία χορηγεί ως επιπρόσθετες παροχές: 1) Δωροεπιταγές σε όλους τους εργαζομένους της επιχείρησης κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων (€100) και του Πάσχα (€50), που ισχύουν αναλογικά και για τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης. 2) Επίδομα γέννας €100 για όλους τους εργαζόμενους.

Αξίζει να τονιστεί πως όλες οι πιο πάνω παροχές και επιδόματα ισχύουν για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά