Γεμίζει με νέα στέκια και εμπορικά καταστήματα η Μακαρίου

Με νέες αφίξεις ετοιμάζεται να εμπλουτιστεί η εμπορική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Μακαρίου, ενώ πρόσφατα λανσαρίστηκαν νέοι χώροι.

Οι νέες προσθήκες, αφορούν τόσο εμπορικά καταστήματα όσο και χώρους εστίασης και αναμένεται ότι θα προσελκύσουν τους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμα: 

Αντέχει στις πιέσεις του πληθωρισμού το εμπόριο

Τα ψηφιακά άλματα της Κύπρου και οι πλούσιες ευκαιρίες στον ICT τομέα

Σε πλειστηριασμό καταστήματα και κτήρια από €20.400 έως €833.600

  • Coffee Berry

Εν μέσω του καλοκαιριού, αφίχθηκε στη Μακαρίου το νέο κατάστημα Coffee Berry.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα που έγινε γνωστή από τους Φούρνους Ζορπάς, βρίσκεται στον χώρο του πρώην Akakiko.

 Διαθέτει minimal διακόσμηση που συνδυάζει τα γήινα υλικά με πιο industrial πινελιές, όπως επίσης ξύλινες επιφάνειες, γκρίζο πάτωμα, σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές πρασινάδες εντός και εκτός του καταστήματος.

  • Jango

Το κατάστημα Jango αποτελεί την πρόσφατη άφιξη ανδρικής μόδας στην εμπορική λεωφόρο, του οποίου τα εγκαίνια έγιναν 1η Οκτωβρίου και βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 32.

Τα ανδρικά brands που διαθέτει είναι τα εξής: Tommy Hilfiger , Cosi Jeans , U.S. Polo Assn. , Staff Gallery, Vittorio Artist.

Γενικότερα, το Jango Fashion δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου ενδυμάτων και υποδημάτων από το 1992.

Διαθέτει συνολικά επτά καταστήματα σε όλη την Κύπρο, σε Λευκωσία, Λάρνακα και ελεύθερη Αμμόχωστο.

  • Cosmos Sport

Με νέο κατάστημα αθλητικών ειδών εμπλουτίστηκε η εμπορική λεωφόρος της πρωτεύουσας.

Το Cosmos Sport άνοιξε τις πόρτες του στην Μακαρίου και υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες. Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το event κράτησε μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Το κατάστημα διαθέτει διάσημες μάρκες αθλητικών ειδών. Μεταξύ άλλων, στο κατάστημα υπάρχουν τα brands: Nike, Adidas, Jordan, Vans, Converse και Urban Brands.

Το Cosmos Sport, ανήκει στο portfolio της εταιρείας ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, μια συνεχώς αναπτυσσόμενης Ελληνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών από το 1981.  Από τον Νοέμβριο του 2021 η Cosmos Sport έγινε κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας των JD Sports Fashion Plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Sportswear & Outdoor στον κόσμο.

Οι νέες αφίξεις που θα δούμε…

  • Pinolo

Μετά και την επιτυχία του Pralina Expiriance, ο όμιλος Ζορπά αποφάσισε όπως προχωρήσει σε ένα καινούριο project στην κατηγόρια των εστιατορίων.

 

Ειδικότερα, εντός των επόμενων εβδομάδων πρόκειται να γίνει το opening του νέου εστιατορίου στην Μακαρίου, που φέρνει την επωνυμία Pinolo και θα στεγάζεται στο πρώην Akakiko.

Πρόκειται για το ιταλικό εστιατόριο και αφορά μια σικάτη άφιξη υψηλών προδιαγραφών.

  • Columbia Henry's

Μετά τη Λεμεσό, η Columbia Restaurants ετοιμάζεται για το άνοιγμα ενός ακόμα χώρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας, στη Μακαρίου.

 

 Στον χώρο του πρώην Da Capo, στη λεωφόρο Μακαρίου, ο γνωστός όμιλος αναμένεται να δημιουργήσει το Henry's, ένα all day εστιατόριο, με επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, ποτό και καφέ.

  • Bean Bar

Τις πύλες του ετοιμάζεται να ανοίξει το πολυαναμενόμενο Bean Bar στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Η νέα προσθήκη στη νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ θα λειτουργήσει στο ισόγειο του κτηρίου 360 στην καρδιά της Λευκωσίας.

Όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα Bean Bar, το νέο κατάστημα στο κτήριο 360 θα έχει έντονο χαρακτήρα και χρώματα που ξεχωρίζουν, ενώ θα εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία του brand, αποπνέοντας θετική ενέργεια και φρεσκάδα.

Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα θα λειτουργεί σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ζεστά ή κρύα ροφήματα υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.

Προηγούμενες αφίξεις και επενδύσεις

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις αφίξεις  που είχαν προηγηθεί, βρίσκεται το εστιατόριο Kamara (πρώην Sitio), ένας all-day προορισμός υπό την ομπρέλα της Occhio. 

Άλλες σημαντικές αφίξεις και επενδύσεις στη Μακαρίου θεωρούνται επίσης και το κατάστημα της Κωτσόβολος, η κάθοδος της πολυτελούς αλυσίδας μόδας, First Boutique, καθώς και τα καταστήματα των γνωστών brands του Ομίλου Voici La Mode, ETAM, Undiz και Accessorize London, στο ισόγειο του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, 360.

Δειτε Επισης

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος