Το ανανεωμένο πρόσωπο και οι νέες αφίξεις της Μακαρίου σε εικόνες

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσιάζει από τον Δεκέμβριο του 2021 η λεωφόρος Μακαρίου, μετά την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης και αναβάθμισης.

Η εμπορική οδός της πρωτεύουσας συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες αφίξεις στον χώρο του λιανεμπορίου και της εστίασης.

 

Εξάλλου, προσεχώς αναμένονται μεγάλα ανοίγματα από αλυσίδες, με τα οποία εκτιμάται ότι θα τονωθεί η επισκεψιμότητα και οι τζίροι των επιχειρήσεων.

Ο Δήμος Λευκωσίας παρουσιάζει σε φωτογραφίες το ανανεωμένο πρόσωπο της λεωφόρου Μακαρίου, η οποία έχει εκ νέου συστηθεί στους καταναλωτές.

Διαβάστε εδώ: Θέλουν Μακαρίου στα πρότυπα Oxford Street και Champs Elysees

Διαβάστε εδώ: Οι δύο σχολές σκέψης των επιχειρήσεων της Μακαρίου για την λεωφόρο

 

Νέα και παλιά καταστήματα
Την ώρα που αρκετά εμπορικά καταστήματα δραστηριοποιούνται στην κομβική εμπορική οδό της Λευκωσίας, η άφιξη νέων εστιατορίων, καφεστιατορίων, μπαρ και άλλων στεκιών, καθώς και η επάνοδος brands έρχονται για να ζωντανέψουν την περιοχή.

Διαβάστε εδώ: EΤΑΜ και UNDIZ επιτέλους στην Κύπρο από τον Όμιλο Voici La Mode

Το πολυώροφο 360 δεσπόζει επί της Μακαρίου, με γνωστά brands, μεταξύ των οποίων First Boutique, ETAM, Undiz και Accessorize London.

Διαβάστε εδώ: Η First Boutique άνοιξε στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας

Κάθοδο πραγματοποίησαν νέα στέκια, ανάμεσά τους το εστιατόριο Kamara (πρώην Sitio), ο νέος all-day προορισμός της Λευκωσίας υπό την ομπρέλα της Occhio.

 

Διαβάστε εδώ: Το Sitio έγινε KAMARA και άνοιξε τις πόρτες του στη Μακαρίου
 

Ταυτόχρονα, από την προηγούμενη χρονιά λειτουργεί το The Ginery, ένας χώρος για τους λάτρεις του gin.

 

Μία σημαντική επάνοδος στη λεωφόρο Μακαρίου αποτελεί το κατάστημα των Μarks & Spencer του Ομίλου Voici La Mode, το οποίο επανήλθε σε πλήρη λειτουργία από τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε εδώ: Το κατάστημα των Μarks & Spencer στη λεωφόρο Μακαρίου ανοίγει (pics)

Προσεχώς Bean Bar, Coffee Berry και Columbia
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Bean Bar, στη λεωφόρο Μακαρίου.

Η νέα προσθήκη στη νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ θα λειτουργήσει στο ισόγειο του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας, 360.

Διαβάστε εδώ: Bean Bar: Γίνε μέλος του «tribe»

Σημειώνεται ότι το προγραμματισμένο, για το επόμενο διάστημα, άνοιγμα και άλλων καταστημάτων της αλυσίδας, τόσο εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα όσο και αυτόνομα, έχει αυξήσει τις ανάγκες της εταιρείας σε προσωπικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού του καταστήματος στη Μακαρίου, το οποίο θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας Bean Bar.

 

  

  

Παράλληλα, αναμένονται και άλλα ανοίγματα που προσδοκούν να αναβαθμίσουν τη Μακαρίου, ανάμεσά τους το νέο Coffee Berry, της αλυσίδας που έγινε γνωστή μέσα από τους Φούρνους Ζορπάς, στον χώρο του πρώην Akakiko.

Την ίδια ώρα, η Columbia Restaurants προγραμματίζει το άνοιγμα ενός νέου concept, στον χώρο του πρώην Da Capo.

Φωτογραφίες: Δήμος Λευκωσίας

Δειτε Επισης

Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Eurobank Holdings: Ενισχυμένα καθαρά κέρδη στην Κύπρο με Eurobank Cyprus και Ελληνική-Πάνω κατά 31,3% και στα €121 εκ.
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA
Πώλησε και τα πολυκαταστήματα ERA η Ermes-Στην Gencom που αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις έναντι του τυπικού ποσού του €1,00