Η First Boutique άνοιξε στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας

Στο ισόγειο του 360, του ψηλότερου κτηρίου της Λευκωσίας βρίσκεται από τις 19 Μαρτίου 2022 η First Boutique.

Η καινούργια προσθήκη έρχεται να εμπλουτίσει το εμπορικό κομμάτι του ουρανοξύστη, την ανέγερση του οποίου ανέλαβε η Cyfield για τις ανάγκες της 101 Developments.

Διαβάστε ακόμα: 

RCB Bank: Θωράκισε ρευστότητα, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα 

Π. Παραδεισιώτης: Αύξηση 200% στο κόστος σιτηρών σε δύο χρόνια 

Η ακριβότερη έπαυλη που πουλά η Altamira έναντι €4,5 εκατ. (pics)

Η νέα First Boutique, η οποία είναι η πρώτη στη Λευκωσία, φιλοξενεί μερικά από τα πιο περιζήτητα brands διεθνών σχεδιαστών.

 

Στο κέντρο της πρωτεύουσας, στη λεωφόρο Μακαρίου (οδός Αφροδίτης), το νέο κατάστημα διαθέτει συλλογές από τους κορυφαίους και πιο περιζήτητους σχεδιαστές ρούχων, παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ στον κόσμο.

Διαβάστε εδώ:

Η First Boutique άνοιξε το εμβληματικό της κατάστημα (photos)

Επιχειρηματίας μόδας βρίσκει τον δικό του πολυτελή προορισμό στο Limassol Del Mar


Η First Boutique στο ισόγειο του 360

Τα πολυτελή brands της First Boutique που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα της Λευκωσίας είναι: Lanvin, Brunello Cucinelli, Dion Lee, Golden Goose mens, Off-White, Palm Angels, Heron Preston, The Attico, Alanui, Mach & Mach, Ermanno Scervino, Zimmermann, Chrome Hearts Eyewear, Philipp Plein και Nanushka.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2021, κινούμενη στη λογική της πολυτελούς μόδας και της άψογης εξυπηρέτησης πελατών, η First Boutique μετέφερε το κεντρικό της κατάστημα στο Le Plaza Del Mar.

 

Το καινούργιο flag κατάστημα στο εμπορικό κέντρο του αναπτυξιακού έργου, Limassol Del Mar σηματοδότησε μία νέα εποχή για την First Boutique.

 

Σημειώνεται ότι τόσο το κεντρικό κατάστημα, στη Λεμεσό, όσο και το νέο κατάστημα, στο 360 διαθέτουν πολυτελείς και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους τελευταίας τεχνολογίας και ιδιαίτερου σχεδιασμού.

Δειτε Επισης

Σώτος Ιακωβίδης: Μια πραγματική πρόκληση και η προτεραιότητα του ομίλου MSJ το 2025
Έτοιμες οι υπεραγορές για την εποχή του e-kalathi...Στην πορεία οι συζητήσεις για προσθήκες
FT: Συζητήσεις για επένδυση της Tesla στην Nissan-Άλμα της μετοχής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά 12%
Αυτά τα προϊόντα θα περιλαμβάνονται στο e-kalathi… Οι κατηγορίες και οι κωδικοί
Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο Nicosia Mall σε συνεργασία με Unicars και EKCO Maximum Power
Με το αριστερό το 2025 για την αγορά αυτοκινήτων...50-50 τα καινούργια με τα μεταχειρισμένα και οι μάρκες που πρωταγωνιστούν
Μ. Σέφτσοβιτς: Σε περίπτωση δασμών των ΗΠΑ, η Ε.Ε. θα αντιδράσει σθεναρά και γρήγορα
Coca-Cola HBC: Η πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στον κόσμο σύμφωνα με τους δείκτες Dow Jones Best-in-Class 2024
Θέλει ενίσχυση σχέσεων με Κύπρο για εμπόριο, τουρισμό και επικοινωνίες η Βουλγαρία
BYD: Tα σχέδια της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να γίνει κορυφαίος «παίκτης» στην Ευρώπη