Σ. Σιγάλας: Το Neo Plaza θα κερδίσει τους επισκέπτες (βίντεο)

Μάριος Ιωάννου  20/10/2021 06:35
Σ. Σιγάλας: Το Neo Plaza θα κερδίσει τους επισκέπτες (βίντεο)

Σ. Σιγάλας: Το Neo Plaza θα κερδίσει τους επισκέπτες (βίντεο)

Μάριος Ιωάννου  20/10/2021 06:35

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου.

To Neo Plaza, στην Κοκκινοτριμιθιά, λιγότερο από 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, συνδυάζει την αναψυχή με το smart shopping, δημιουργώντας έναν ολόχρονο ιδανικό προορισμό για διασκέδαση, φαγητό και ψώνια.

Μιλώντας στο In Business TV, ο γενικός διευθυντής του Neo Plaza, Σωτήρης Σιγάλας, ανήμερα της πρεμιέρας του έργου, αναφέρθηκε σε ένα καινοτόμο πρότζεκτ για τα κυπριακά δεδομένα, καθώς είναι το πρώτο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο του νησιού.

Διαβάστε επίσης: 

Προσωπικό ούτε για δείγμα σε λιανεμπόριο, εστιατόρια, ξενοδοχεία

Τρία νέα brands στο Mall of Engomi 

Αυτά ζητούν από τις τράπεζες οι δικηγόροι

Ο συγκεκριμένος χώρος υψηλής αισθητικής προσφέρει τη δυνατότητα για διασκέδαση και χαλάρωση σε ένα ασφαλές open air περιβάλλον.
 

Διαβάστε ακόμα:

Το InBusinessNews στο opening του Neo Plaza-Οι πρώτες εικόνες

Neo Plaza: Πρεμιέρα για το εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο

Αυτά είναι τα brands που θα συναντήσουμε στο Neo Plaza 

Neo Plaza: «Όλα εδώ τα ζεις»

Συζητήσεις για κάθοδο άλλων brands
Ο διευθυντής του Neo Plaza εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το ποσοστό πληρότητας, το οποίο αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

Σκοπός, όπως είπε, είναι παράλληλα να συνεχιστούν οι συζητήσεις με άλλους tenants, ώστε να προσφερθούν πολύ καλές επιλογές στους επισκέπτες και ένα μείγμα ενοικιαστών/brands που θα δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία στους καταναλωτές.

Ερωτηθείς κατά πόσο είναι καλή περίοδος για ένα νέο εμπορικό άνοιγμα, ο κ. Σιγάλας επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα open air εμπορικό πάρκο και οι επιπτώσεις της πανδημίας αναμένεται να είναι μικρότερες σε σχέση με τους κλειστούς χώρους.

All-day προορισμός για εκδηλώσεις
Εξήγησε ακόμα ότι το Neo Plaza είναι ένας all-day προορισμός για διασκέδαση, εστίαση και μόδα. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε ένας πολυθεματικός χώρος, ο χαρακτήρας του οποίου μπορεί να προσελκύσει οικογένειες, λόγω του μεγάλου παιδότοπου Volta, του ανοιχτού χώρου και του χώρου εκδηλώσεων.

Σημείο αναφοράς της πλατείας αποτελεί η τεράστια οθόνη, στην οποία θα προβάλλονται σημαντικά αθλητικά γεγονότα και μεγάλες εκδηλώσεις.

Σε ειδικό χώρο θα διεξάγονται συναυλίες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες, ενώ ο εμπορικός πεζόδρομος, ο οποίος διαθέτει εύκολη πρόσβαση, βασίζεται στη λογική του smart shopping, με πολύ καλές τιμές για τους καταναλωτές όλο τον χρόνο.

Πληθώρα επιλογών
Ανάμεσα στην πληθώρα υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρονται στο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο είναι υπεραγορά, κομμωτήριο, πλυντήριο αυτοκινήτων, πρακτορείο στοιχημάτων.

Όσον αφορά την τοποθεσία του έργου, ο κ. Σιγάλας τόνισε ότι το Neo Plaza αφενός έχει εύκολη προσβασιμότητα και αφετέρου δίνει την αίσθηση ενός εξωτερικού ανοιχτού χώρου μακριά από το κέντρο της πόλης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας