Η παράταση στο άνοιγμα του Metropolis Mall και πότε αναμένεται το opening

Η παράταση στο άνοιγμα του Metropolis Mall και πότε αναμένεται το opening

Η παράταση στο άνοιγμα του Metropolis Mall και πότε αναμένεται το opening

Η ανετοιμότητα αρκετών καταστημάτων που θα φιλοξενούνται στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς και τα έργα που γίνονται στην πτέρυγα με τα εστιατόρια, είναι ανάμεσα στους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην αναβολή του opening του πρώτου mall της Λάρνακας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το χώρο του λιανεμπορίου που μίλησαν στο InBusinessNews, η λειτουργία του Metropolis Mall στο τέλος Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, δεν ήταν εφικτή, αφού το ανατολικό κομμάτι του mall, στο οποίο θα βρίσκονται τα εστιατόρια, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Πρόκειται για εργασίες που υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ακολούθησαν τους μεγάλους παίκτες

Παράλληλα, και σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά μεγάλα καταστήματα του νέου εμπορικού κέντρου είχαν αποφασίσει από την αρχή ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τους θα γινόταν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι καταστηματάρχες και ειδικότερα οι μεγάλοι παίκτες, έκαναν τα πλάνα τους με σκοπό να ανοίξουν τις πόρτες τους στο ίδιο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: 

Βλέπει προς Ανώτατο ο Αναστασιάδης, τεντώνει το σχοινί η Βουλή

LearnWorlds: Η εταιρεία με βάση την Κύπρο που έλαβε $32 εκατ.

Πρόκειται για μια λογική επιλογή από πλευράς καταστηματαρχών εάν αναλογιστεί κανείς ότι διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, σε αντίθεση με τον Σεπτέμβριο, όταν θα μπορούν να λανσάρουν τις φθινοπωρινές και Back to School συλλογές τους.

Ως αποτέλεσμα των προγραμματισμών των καταστηματαρχών, σήμερα από τα 138 καταστήματα του εμπορικού κέντρου πολύ λίγα είναι εκείνα που είναι πλήρως εφοδιασμένα και έτοιμα για λειτουργία.  

Ανοίγει αρχές Σεπτεμβρίου

Πλέον, και ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το εμπορικό κέντρο για την ημερομηνία του opening, σύμφωνα με γνώστες του χώρου, το Metropolis Mall αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διεύθυνση του Metropolis Mall αποφάσισε την αναβολή του opening «λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού και των αλυσιδωτών επιπτώσεων που επιφέρει η πανδημία, ειδικά στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας