Με λευκές συσκευές τα νέα καταστήματα Public

Νέες επενδύσεις σε δύο νέα καταστήματα καθώς και διευρυμένη γκάμα προϊόντων σχεδιάζουν τα Public. Οι ανακοινώσεις έγιναν από την πιο αρμόδια πηγή και συγκεκριμένα από τον CEO των Public, Ρόμπυ Μπουρλά ο οποίος απάντησε ερωτήσεις δημοσιογράφων στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Golden Hall στην Αθήνα. 

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μπουρλάς, ο κορυφαίος retailer που βρίσκεται στην Κύπρο από το 2007 θα έχει στα ανανεωμένα καταστήματά του επώνυμες οικιακές συσκευές, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη με την αδιαμφισβήτητη ποικιλία και ποιότητα Public.  Οι φίλοι των Public μπορούν να προμηθευτούν τις συσκευές την ίδια ώρα που λανσάρονται στην Ευρώπη, με έμφαση στις, αποκλειστικές μάρκες, επέκταση εγγύησης, συμπληρωματική ασφάλεια καθώς και το καλύτερο service. 

Άνοιγμα στο Metropolis Mall, ολοκαίνουργιο γίνεται το κατάστημα της Λεμεσού
Ο κ. Μπουρλάς ανέφερε παράλληλα ότι το επενδυτικό πλάνο των Public προβλέπει το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Metropolis Mall με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε με τη διοίκηση του νέου εμπορικού κέντρου της Λάρνακας ενώ ολοκαίνουργιο γίνεται και το κατάστημα της Λεμεσού. 

Τα νέα Public επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά το χαρακτήρα τους ως πελατοκεντρική εταιρεία αλλά και “love brand” που θέλει να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Θα λειτουργήσουν με νέο store format που περιλαμβάνει τρόπους για ευκολότερη και γρηγορότερη ολοκλήρωση της συναλλαγής, electronic shelf label system, με ηλεκτρονικές πινακίδες τιμών που επιτρέπουν δυναμική τιμολόγηση και άμεσες προσφορές και άλλες μοναδικές για την Κύπρο καινοτομίες.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα εξαιρετικό αλλά και καινοτόμο concept για τα δεδομένα της Κύπρου και όχι μόνο, συνδυάζοντας ό,τι γνωρίζουν οι καταναλωτές μέχρι στιγμής για τα καταστήματα Public μαζί με μια εξαιρετικά διευρυμένη γκάμα λευκών συσκευών σε μεγαλύτερους και εντυπωσιακούς χώρους.

Επιπλέον, η ενίσχυση της παρουσίας των Public ανοίγουν το δρόμο για νέες επιχειρηματικές συμφωνίες στην αγορά, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με τοπικές εταιρείες αλλά και φορείς από ολόκληρη τη χώρα.

Με την κίνηση αυτή τα Public για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην αγορά της Κύπρου καθώς επενδύουν σταθερά σε σημεία πώλησης. Και ταυτόχρονα φέρνουν καινοτομίες σε ολόκληρο το retail, καθώς αποτελούν σημείο αναφοράς για το σύνολο των καταναλωτών.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ