Neo Plaza: 350 νέες θέσεις εργασίας

Το Neo Plaza, το πρώτο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο στη Λευκωσία, ανοίγει τις πύλες του αρχές Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με τα περίπου 45 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει, αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση 350 περίπου θέσεων εργασίας.

Οι ειδικότητες προς κάλυψη αφορούν σε πωλήσεις ειδών ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, κοσμημάτων, παιχνιδιών, τροφίμων, εξυπηρέτησης πελατών σε καταστήματα εστίασης, εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς από ειδικούς του χώρου, δημιουργικής απασχόλησης νηπίων και παιδιών, καθώς και διαχείρισης καταστημάτων λιανικής και εστίασης. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 11/5 έως τις 11/6.

Διαβάστε ακόμα

Ανάβει πράσινο για την κάθοδο Βρετανών το… πορτοκαλί

Το μουδιασμένο ξεκίνημα και το τρίπτυχο ανάκαμψης του λιανεμπορίου

Το ξενοδοχείο Almyra επιστρέφει ανανεωμένο στις 14 Μαΐου

To Neo Plaza αποτελεί μια νέα πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας, λίγα μόλις λεπτά οδικώς από το κέντρο της Λευκωσίας. Θα φιλοξενεί γνωστές μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε ελκυστικές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επιπλέον, θα προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, όπως έναν σύγχρονο παιδότοπο 4.000 τ.μ.,  ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την διεξαγωγή συναυλιών και εκδηλώσεων, pop-up stores, eSports επιλογές και μια υπαίθρια γιγαντοοθόνη στην οποία θα προβάλλονται σημαντικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα, στην διεύθυνση admin@neoplaza.com.cy και βάσει των δεξιοτήτων τους θα προγραμματιστούν οι σχετικές συνεντεύξεις.

Δειτε Επισης

ΕΚΤ: Συνεχίζεται η νομισματική χαλάρωση, με όγδοη μείωση...Νέα υποχώρηση επιτοκίων, κατά 0,25%
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Εκρηκτικό ξεκίνημα για την αγορά καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών το 2025-Η ακτινογραφία της Landbank Analytics
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Συγχωνεύονται η κυπριακή Hybrid ConsulTech και η αμερικανική TKI-Χαιρετίζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Νέα εικόνα για την οδό Τρικούπη στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Θέλει να αποφύγει το....ηλεκτροσόκ η ΑΗΚ-Μελέτη για τις επιπτώσεις της ηλεκτρικής διασύνδεσης στον οργανισμό
Οδικός χάρτης για τον φορολογικό μετασχηματισμό υπό το πρέσινγκ και το άγρυπνο μάτι του Νίκου Χριστοδουλίδη