Νέο H&M και boutique hotel στην πρώην ΕΣΕΛ

InBusinessNews  02/12/2020 07:00
Νέο H&M και boutique hotel στην πρώην ΕΣΕΛ

Νέο H&M και boutique hotel στην πρώην ΕΣΕΛ

InBusinessNews  02/12/2020 07:00

Διπλή επένδυση στην άλλοτε παντοδύναμη ΕΣΕΛ, στην οδό Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την «Επιχειρηματική Λεμεσό» του ΕΒΕ Λεμεσού.

RELATED ARTICLES

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ, η έλευση της σουηδικής αλυσίδας ειδών ένδυσης H&Μ στην Λεμεσό, αναμενόταν με ενθουσιασμό από τους λάτρεις του shopping.
 
Σε τρεις ορόφους το νέο κατάστημα
Η στέγασή της στην ιστορική έδρα της άλλοτε παντοδύναμης ΕΣΕΛ στην οδό Ανεξαρτησίας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην κάθοδο του παγκόσμιου κολοσσού στη Λεμεσό.

Διαβάστε ακόμα: 

Ελληνική: Η ενισχυμένη οικονομική θέση και η στρατηγική

Πού ξόδεψαν τα χρήματά τους τα νοικοκυριά της Κύπρου

 

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο που υπεγράφη πριν από επτά περίπου μήνες, προβλέπει τη μίσθωση τριών επιπέδων του ακινήτου, εμβαδού 1.500 τετραγωνικών μέτρων και συγκεκριμένα του υπόγειου, του ισογείου και του μεσοπατώματος στην μεγάλη σουηδική αλυσίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Επιχειρηματικής Λεμεσού» του ΕΒΕ Λεμεσού, αναμενόταν εντός του προηγούμενου μήνα η εξασφάλιση της άδειας από τον Δήμο Λεμεσού για να ξεκινήσουν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης στο υπόγειο, με στόχο τον Μάιο να εγκαινιαστεί το μεγάλο κατάστημα.

Boutique hotel μέχρι τέλος του 2022
Εξάλλου, όπως δήλωσε στην «Επιχειρηματική Λεμεσό» ο Πάνος Αλεξάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος του Prosperity Group, κάτω από την ομπρέλα του οποίου βρίσκεται η Limassol Agora, θα ακολουθήσουν οι εργασίες στους υπόλοιπους ορόφους με στόχο την λειτουργία του ξενοδοχείου Limassol Brown Hotel μέχρι το τέλος του 2022.  

Το ντιζάιν ξενοδοχείο - πόλης, 120 δωματίων, υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με την διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. 

Τα σχέδια προβλέπουν τη δημιουργία ενός boutique hotel με την προσθήκη ακόμη ενός ορόφου, με πανοραμικό lounge bar και πισίνα στο roof garden.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας