SuperHome Center: Θα ανοίξει στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά

Στην ενοικίαση και δεύτερου μεγάλου καταστήματος εντός του υπό κατασκευή εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά, προχώρησε ο Όμιλος CTC (Όμιλος Σιακόλα), με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμα υποκαταστήματος της γνωστής αλυσίδας SuperHome Center.
 
Μετά την ενοικίαση ενός μεγάλου καταστήματος στον συγκεκριμένο εμπορικό χώρο για τη δημιουργία Factory Outlet – είδηση που δημοσίευσε το InBusinessNews- ο Όμιλος CTC προχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε μια ακόμα συμφωνία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την ενοικίαση ενός δεύτερου καταστήματος έκτασης 1700 τ.μ., όπου θα στεγαστεί ένα ακόμα κατάστημα SuperHome Center στη Λευκωσία.

Διαβάστε ακόμα: Αγροτεμάχια για εκατομμυριούχους (photos)
 
Η απόφαση του Ομίλου να επενδύσει στο Neo Plaza σχετίζεται με την ραγδαία ανάπτυξη, η οποία συντελείται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της δυτικής Λευκωσίας. Υπενθυμίζεται πως στην ίδια περιοχή προγραμματίζεται επίσης η κατασκευή του πολυαναμενόμενου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, ενώ σημαντικότατη για την περαιτέρω αναβάθμιση της εν λόγω περιοχής θεωρείται η ολοκλήρωση το 2023 του περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, έργο το οποίο αναμένεται να μειώσει ακόμα περισσότερο το χρόνο μετάβασης από τη Λευκωσία στην Κοκκινοτριμιθιά.

Διαβάστε ακόμα: Δ. Τάκκας: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες μας τις αγορές
 
Αυτά τα δεδομένα σε συνδυασμό με την ραγδαία οικιστική ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια η Κοκκινοτριμιθιά, αποτέλεσαν το κίνητρο για τον Όμιλο CTC να επενδύσει στην περιοχή, καθώς διαβλέπει μεγάλες εμπορικές δυνατότητες.

Διαβάστε ακόμα: Ε. Ηλιάδου: Θωρακίζοντας το ΚΕΠ, στηρίζουμε το real estate της Κύπρου
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ο Όμιλος CTC αναζητούσε χώρο για να δημιουργήσει το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία, καθώς τα εν λόγω καταστήματα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση από τους καταναλωτές. Tα SuperHome Center, μέλος του Ομίλου CTC, αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων DIY & Home Improvement στην Κύπρο.
 
Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1999 και σήμερα διαθέτουν πέντε πολυκαταστήματα παγκύπρια, εκ των οποίων τα δύο στη Λευκωσία, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα. Απασχολούν πέραν των 385 εργαζομένων, προσφέρουν πάνω από 50.000 προϊόντα σε 18 και πλέον εξιδεικευμένες κατηγορίες και εξυπηρετούν περίπου 1.3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Δειτε Επισης

Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας