Φ. Φωτιάδης: Ανακοινώνει νέα σημαντική συνεργασία στην Κροατία

InBusinessNews  09/10/2020 07:37
Φ. Φωτιάδης: Ανακοινώνει νέα σημαντική συνεργασία στην Κροατία

Φ. Φωτιάδης: Ανακοινώνει νέα σημαντική συνεργασία στην Κροατία

InBusinessNews  09/10/2020 07:37

Μία νέα σημαντική συνεργασία στην Κροατία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, όπως αποκάλυψε στο 4ο Business Leaders Summit ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αλέξης Φωτιάδης. 

RELATED ARTICLES

Μιλώντας για τις έξι στρατηγικές κατευθύνσεις του Ομίλου μέσα στις συνθήκες της πανδημίας είπε ότι κάθε κρίση προσφέρει και ευκαιρίες και απαρίθμησε τους πιο κάτω άξονες που ακολουθηθήκαν:   

  • Προστασία του προσωπικού  
  • Ευελιξία: Ριζική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης, με μηνιαία αναθεώρηση των προβλέψεων για τους επόμενους 12 μήνες
  • Επιτάχυνση προγραμμάτων ψηφιοποίησης
  • Προστασία της ρευστότητας του Ομίλου, αλλά και των πελατών του
  • Εκμετάλλευση των κρατικών χορηγιών
  • Επενδύσεις όπου ήταν απαραίτητο: Επενδύσεις σε στρατηγικά προϊόντα, όπως οι νέες καμπάνιες στα προϊόντα Carlsberg και Αγρός, που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των μεριδίων αγοράς τους

 
«Οι νέες συνθήκες επιβάλουν επιτάχυνση της ψηφιακής μεταμόρφωσης»
«Η δική μας εταιρεία ξεκίνησε να αντιμετωπίζει την κρίση με τρεις παραδοχές: ότι θα υπάρξει ένα τέλος στην πανδημία, ότι θα έρθει αλλά θα αργήσει και ότι τα δεδομένα θα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς», σημείωσε ο κ. Φωτιάδης.

Oι επιχειρήσεις έχουν δει τον κύκλο εργασιών τους να μειώνεται λόγω της πανδημίας, κάτι που απαιτεί την προσαρμογή των εξόδων και της λειτουργίας της κάθε εταιρείας, ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι νέες συνθήκες επιβάλουν την επιτάχυνση της ψηφιακής μεταμόρφωσης, καθώς η ψηφιοποίηση της ζωής έχει επιταχυνθεί κατά 3-4 χρόνια τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, όπως είπε, η κάθε κρίση φέρνει στο προσκήνιο και ευκαιρίες και οι μεγάλες ταμειακές ροές του Ομίλου τον ώθησαν να αναζητήσει και να μελετήσει νέες συνεργασίες, νέες κατηγορίες προϊόντων και συγχωνεύσεις ή εξαγορές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας