Παίρνει μορφή το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά (Photos)

Μαρία Στυλιανού  14/09/2020 07:26
Παίρνει μορφή το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά (Photos)

Παίρνει μορφή το NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά (Photos)

Μαρία Στυλιανού  14/09/2020 07:26
Μορφή άρχισε να παίρνει σιγά σιγά το εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά, οι εργασίες κατασκευής του οποίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

RELATED ARTICLES


 
 
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το InBusinessNews, η κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων του πάρκου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
 
 Υπενθυμίζεται πως το ψυχαγωγικό πάρκο θα ανοίξει τις πύλες του την περίοδο Μαρτίου 2021.
 
1
 
2


Όπως είχε δηλώσει στο InBusinessNews, o Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza , Σωτήρης Σιγάλας, τα καταστήματα θα είναι έτοιμα και θα παραδοθούν στους ενοικιαστές (tenants) στα τέλη Νοεμβρίου 2020. Απ’ εκεί και πέρα οι tenants θα τα διαμορφώσουν όπως επιθυμούν.

Διαβάστε ακόμα: Ισχυρή η δυναμική της Nissan στα καινούργια επιβατικά τον Αύγουστο

3

 
4
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο αυτή έντονες είναι οι διαβουλεύσεις με ενδιαφερόμενους ενοικιαστές για το κλείσιμο και των τελευταίων καταστημάτων, καθώς σε ποσοστό 90% οι συμφωνίες έχουν ολοκληρωθεί. Η εταιρεία επέλεξε να αφήσει αδιάθετο ένα μικρό αριθμό καταστημάτων, έτσι ώστε να έχει στο τέλος τη δυνατότητα να δημιουργήσει με τις τελευταίες πινελιές το καλύτερο δυνατό tenant mix. Στόχος είναι να ενταχθούν στο όλο μείγμα, brands που δεν έχουν παρουσία στο νησί και θα έρθουν για πρώτη φορά στην Κύπρο.
 
Υπενθυμίζεται ότι παρά τους αρχικούς σχεδιασμούς για ολοκλήρωση του έργου τον ερχόμενο Δεκέμβριο, η πανδημία και το διάταγμα για διακοπή κατασκευαστικών εργασιών, έφεραν μετάθεση της περιόδου ανοίγματος του NEO PLAZA τον Μάρτιο.

 

5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
21
 
23
 
24

 

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας