Χαραλαμπίδης Κρίστης: Εμπλουτίζει την γκάμα βιολογικών προϊόντων

InBusinessNews  16/10/2019 09:40
Χαραλαμπίδης Κρίστης: Εμπλουτίζει την γκάμα βιολογικών προϊόντων

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Εμπλουτίζει την γκάμα βιολογικών προϊόντων

InBusinessNews  16/10/2019 09:40
Εμπλουτίζεται η γκάμα των βιολογικών προϊόντων της  Χαραλαμπίδης Κρίστης. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξητική τάση κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων και δεδομένης της  μεγάλης ανταπόκρισης των καταναλωτών για το Χαραλαμπίδης Κρίστης Βιολογικό Αιγινό Γάλα, η εταιρεία πρόσθεσε στην γκάμα των βιολογικών της το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι 100γρ όπως και το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι 300γρ.

RELATED ARTICLES


 
Το νέο Χαραλαμπίδης Κρίστης Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι, τοπικής παραγωγής, παράγεται από βιολογικό γάλα που προέρχεται από την πρότυπη βιολογική φάρμα ALPINA, όπου εκτρέφονται κατσίκια, που διαβιώνουν σε φυσικές συνθήκες και τρέφονται μόνο με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και χορτάρι. Πιστοποιείται μετά από αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους από τον επίσημο Οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων Lacon, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Η διαδικασία παραγωγής ολοκληρώνεται  με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και προς τα ζώα.
 
Το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι περιέχει μοναδικά οφέλη στη διατροφή και στη διατήρηση καλής υγείας. Είναι αγνό, πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες και ασβέστιο και είναι ιδανικό για παιδιά και ενήλικες , άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία  ή αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, λόγω της διαφορετικής σύνθεσης των πρωτεϊνών που περιέχει.  Επίσης είναι εύπεπτο και μεταβολίζεται καλύτερα λόγω της σύστασης του, δηλαδή έχει μικρότερα λιποσφαίρια που διασπώνται εύκολα από τα ένζυμα του εντέρου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας