Volta fun town: Γιατί επέλεξε την Κύπρο και το Neo Plaza

Η κυπριακή αγορά αξίζει ένα παιδικό πάρκο υψηλών προδιαγραφών που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις οικογένειες, δηλώνει η Τζέλια Σεφεριάδου, οικονομική διευθύντρια του Volta fun town, το οποίο θα λειτουργήσει το 2020 στο ψυχαγωγικό πάρκο και εκπτωτικό χωριό Neo Plaza.

Σε συνέντευξή της στο InBusinessNews, η κ. Σεφεριάδου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Κύπρος θα αγκαλιάσει το νέο πάρκο του Volta fun town, το οποίο, όπως είπε, θα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για την πόλη της Λευκωσίας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ερωτηθείσα για την επιλογή του Neo Plaza για επέκταση της αλυσίδας στην Κύπρο, εξηγεί ότι πάγια πολιτική της εταιρείας είναι η τοποθέτηση των καταστημάτων Volta fun town εντός των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, τα οποία συνδυάζουν τις αγορές, τη διασκέδαση, το φαγητό και τη χαλάρωση.
 

 

 


Η επέκταση στην κυπριακή αγορά

Πώς πήρατε την απόφαση να επεκταθείτε στην κυπριακή αγορά;
Η συνεχώς αναπτυσσόμενη κυπριακή οικονομία, έπειτα από την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο αποτέλεσε το βασικό κριτήριο για να επιλέξουμε την Κυπριακή αγορά, δεδομένου ότι το επιχειρηματικό περιβάλλον έχει βελτιωθεί σημαντικά και είμαστε σίγουροι και για την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή του. 

 

Διαβάστε ακόμα: Παναγιώτης Αντωνιάδης: Οι τάσεις στην αγορά του Pet Food

Διαβάστε ακόμα: KPMG Cyprus Credit Institute: Φέρνει κοντά χρηματοπιστωτικό τομέα και επιχειρήσεις


Πάγια πολιτική της εταιρείας μας είναι η τοποθέτηση των καταστημάτων Volta fun town εντός των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, τα οποία συνδυάζουν τις αγορές, τη διασκέδαση, το φαγητό και τη χαλάρωση. Γι’αυτό το λόγο, το Neo Plaza ως το πρώτο και μοναδικό πάρκο και εκπτωτικό χωριό, αποτέλεσε για εμάς μία μοναδική ευκαιρία για την επέκτασή του brand μας στην Κύπρο.
 



Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι  το Neo Plaza θα κατευθύνεται από ανθρώπους με πλούσια και σύνθετη εμπειρία στον χώρο του Retail όπως ο Γενικός Διευθυντής, κ. Σωτήρης Σιγάλας, με τον οποίο μας συνδέει μακροχρόνια αλληλοεκτίμηση και σεβασμός, δίνει σε μας επιπλέον σιγουριά σε ό, τι αφορά την εμπορική λειτουργία του κέντρου.        

Θεωρώ, επίσης, πως όντως αξίζει στην κυπριακή αγορά ένα παιδικό πάρκο υψηλών προδιαγραφών που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις οικογένειες. Είμαι σίγουρη πως το κυπριακό κοινό θα «αγκαλιάσει» το νέο αυτό εγχείρημα των Volta fun town.

 

 

Χαρακτηριστικά και υπηρεσίες

Τι θα περιλαμβάνει το πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας που θα λειτουργήσει στο Neo Plaza και ποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θα έχει; 
Το νέο πάρκο του Volta fun town θα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για την πόλη της Λευκωσίας αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των πάρκων μας στην Ελλάδα και τώρα και στην Κύπρο, είναι η μέγιστη ικανοποίηση τόσο των παιδιών, τα οποία όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελούν τους πιο αυστηρούς κριτές, αλλά και των συνοδών τους. 

Όλες οι δραστηριότητες του νέου πάρκου Volta στη Λευκωσία, θα είναι εντυπωσιακές και ελκυστικές για τα παιδιά. Στον χώρο θα τοποθετηθεί μία εντυπωσιακή παιχνιδοκατασκευή, θεματικά φουσκωτά και δεκάδες άλλα παιχνίδια νέας τεχνολογίας που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Στον χώρο θα μπορούν να πραγματοποιηθούν θεματικά παιδικά party, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Μία ακόμα βασική υπηρεσία του πάρκου θα είναι η φύλαξη των παιδιών, προκειμένου οι γονείς να μπορούν να περιηγηθούν πιο «ελεύθερα» στο εκπτωτικό πάρκο κάνοντας τις αγορές τους.
 

 


Πότε αναμένεται να λειτουργήσει και ποια η έκτασή του (τ.μ.); Σε ποιους απευθύνεται;
Το πάρκο θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020. Ο κλειστός χώρος θα καλύπτει έκταση 600 τ.μ., ενώ ο εξωτερικός χώρος αναμένεται να είναι εντυπωσιακός, καλύπτοντας έκταση 2.000 τ.μ.

Συνολικά, οι δραστηριότητες του Volta fun town θα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 1-12 ετών. 
 

 

 

Νούμερο ένα στην Ελλάδα

Ποια η παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά;
Τα Volta fun town κατέχουν οκτώ διαφορετικά θεματικά πάρκα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εντός κάποιων από των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων τόσο της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. Τόσο η τοποθεσία των καταστημάτων αλλά και η έκταση που καταλαμβάνουν συντελούν στη διαφοροποίηση των Volta fun town από άλλους συνοικιακούς παιδότοπους και καθιστούν την εταιρεία ως την μεγαλύτερη αλυσίδα θεματικών πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα.
 


 

 

Ποιοι οι στόχοι και τα πλάνα σας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο;
Κύριoς στόχος των Volta fun town, ήταν, είναι και θα είναι, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με πρωταγωνιστή το παιδί, αλλά και κάθε μέλος της οικογένειας. Η ποιοτική λοιπόν ψυχαγωγία των παιδιών είναι το κύριο μέλημά μας. Να κάνουμε τα παιδιά να σκέφτονται, να επικοινωνούν, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Και πάνω απ’ όλα να τα κάνουμε να περνάνε καλά.

Η εταιρεία μας παρακολουθεί και ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής, διαμορφώνει και αναπτύσσει τις υπηρεσίες της ανάλογα, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί σταθερά και ανοδικά βήματα. Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια σταθερή ανάπτυξη και με εμφανή την αναγνώριση που λαμβάνει απο τον επισκέπτη, προσβλέπει στην δημιουργία νέων χώρων, εντός και εκτός Ελλάδας.
 

 

Δειτε Επισης

Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας