Retail Awards: Βραβείο στο Βιολογικό Ψωμί Bio Green Life

To Bio Green Life Βιολογικό Ψωμί του Ομίλου Εταιρειών Φρου Φρου, διακρίθηκε στα 6α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του «16ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας.
 
Τα βραβεία αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs) που διέπρεψαν μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
 
Ο Marketing Director του Ομίλου Εταιρειών Φρου Φρου, Χάρης Μ.Α. Χατζηκυριάκος, μίλησε στο InbusinessNews για το προϊόν που  κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2018 και αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα από τους Κύπριους καταναλωτές.
 
Διαβάστε ακόμα: Ολ. Τουμάζου: Η πίτα της αγοράς του λιανικού εμπορίου
Διαβάστε ακόμα: Θ. Νικολαΐδης: Πώς θα αυξηθεί ο τζίρος του λιανεμπορίου
 

To Bio Green Life Βιολογικό Ψωμί παράγεται σε 4 Μοναδικές συνταγές με μεσογειακό χαρακτήρα – Πολύσπορο, Ολικής, Σίτου και Σίκαλης.  Όλες περιέχουν προζύμι και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. Παράγετε αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας Βιολογικές πρώτες ύλες, (μακριά από χημικά ή συνθετικά λιπάσματα και φυτοφαρμάκων – πιο πλούσιες σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, θρεπτικές ουσίες και αντιοξειδωτικά) χωρίς την χρήση πρόσθετων και συντηρητικών.
 
Το φρέσκο και γευστικό Βιολογικό ψωμί παράγεται στην Κύπρο και είναι αποτέλεσμα 3 χρόνων επιστημονικών και γευστικών δοκιμών. Απευθύνετε στον σύγχρονο καταναλωτή που πλέον έχει συνδυάσει την υγεία με την διατροφή του και σε γονείς που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους.
 
 
Η παραγωγή του γίνεται στο εργοστάσιο του Ομίλου Εταιριών Φρου Φρου στην Λευκωσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – εργοστάσιο εντός του εργοστασίου.
 
Η εταιρεία επένδυσε σε νέα μηχανήματα και εξοπλισμό για την παραγωγή του Βιολογικού Ψωμιού. Η παραγωγή γίνεται με αυστηρές διαδικασίες ενώ η αποθήκευση των πρώτων υλών και του τελικού προϊόντος όπως και η διανομή του γίνονται ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.
 
Το βιολογικό ψωμί διατίθεται σε υπεραγορές, μπακάλικα, φούρνους και βιολογικά καταστήματα.
 
Για την προώθηση του προϊόντος η εταιρεία Φρου Φρου το σύστησε στο κοινό με τιμή γνωριμίας κατά τον πρώτο χρόνο λανσαρίσματος, ενώ το τοποθέτησε branded σταντ στα αρτοποιεία των υπεραγορών. Ακόμη έγιναν αρκετές δειγματίσεις σε μεγάλες υπεραγορές και χώρους με high traffic όπως malls
 
Τέλος το προϊόν διαφημίζεται τηλεοπτικά εδώ και 12 μήνες, ενώ γίνεται προώθηση και στα Social Media (Facebook & Instagram).

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar