Νέο κατάστημα δίπλα από Smart και Energy στην Κοκκινοτριμιθιά

Με ακόμα ένα κατάστημα αναμένεται να εμπλουτιστεί ο χώρος, στον οποίο στεγαζόταν το εργοστάσιο υποδημάτων Krashias στην Κοκκινοτριμιθιά.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο βοήθησαν την Κύπρο τα “χρυσά διαβατήρια”

Το κατάστημα θα συγκατοικεί με Smart και Energy
Στον συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο διαθέτει προς ενοικίαση η εταιρεία Krashias Footwear Industry, λειτουργεί ήδη ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Smart, καθώς και το κατάστημα ρούχων Energy Collection.

Σημειώνεται ότι παρόλο που το εργοστάσιο της Krashias έκλεισε από το 2006, εντούτοις μία μικρή μονάδα εξακολουθεί να εισάγει υποδήματα, τα οποία διανέμει σε καταστήματα/συνεργάτες.

Όπως ανακοινώθηκε, το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων θα διεξάγει δημόσια ακρόαση, την Παρασκευή 1 Μαρτίου του 2019, για να εξετάσει την αίτηση της Krashias Footwear Industry, η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση για προσθήκες / μετατροπές και αλλαγή χρήσης εργοστασίου σε καταστήματα και υπεραγορά. 

Διαβάστε ακόμα: Leroy Merlin: Διπλασίασε τις τηλεφωνικές παραγγελίες σ’ ένα χρόνο

Η ακρόαση στοχεύει κυρίως στην πληρέστερη ενημέρωση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων, έτσι ώστε να μπορεί να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, για τη λήψη της τελικής απόφασης.
 


Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο διευθυντής της εταιρείας, Παύλος Κρασιάς, είχε ληφθεί τα προηγούμενα χρόνια άδεια αλλαγής χρήσης με στόχο τη λειτουργία του καταστήματος Smart, ενώ αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι η νομική έγκριση για αλλαγή χρήσης του εργοστασίου τόσο σε καταστήματα όσο και υπεραγορά. «Δεν ζητούμε κάτι περισσότερο από την έγκριση της αρμόδιας αρχής (Πολεοδομίας)», είπε σχετικά ο κ. Κρασιάς.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να αναζητηθεί ενοικιαστής και για το δεύτερο κατάστημα που θα στεγαστεί στο συγκεκριμένο κτήριο, στους χώρους του οποίου ήδη στεγάζονται Smart και Energy.


Σύμφωνα με τον κ. Κρασιά, η βιομηχανική περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς έχει αναζωογονηθεί τα τελευταία χρόνια, με την άφιξη βιομηχανιών και επιχειρήσεων.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν