JYSK: Η έκπληξη του Nicosia Mall

Επίσημη πρώτη τόσο στο Nicosia Mall όσο και στην Κύπρο κάνει στα τέλη Μαρτίου 2019 η γνωστή διεθνής αλυσίδα λιανικής JYSK πωλεί «ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι» και είναι ιδιοκτησία του αρχικού ιδρυτή της, Lars Larsen. Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, η γνωστή αλυσίδα από την Δανία αποτελεί και την έκπληξη που, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, επιφυλάσσει το Nicosia Mall στους επισκέπτες-καταναλωτές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν ήδη υπογραφεί τα συμβόλαια για την παρουσία της JYSK στο Nicosia Mall, ενώ αρχές Ιανουαρίου αναμένονται να αρχίσουν οι εργασίες για την ετοιμασία του καταστήματος στο νέο εμπορικό κέντρο που θα το φιλοξενήσει. Τις πόρτες του για το κοινό αναμένεται να τις ανοίξει περί τα τέλη Μαρτίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: Α. Χριστοδουλίδης: Νέα δυναμική στα ακίνητα τυχόν θετικές εξελίξεις στα ενεργειακά

Διαβάστε ακόμα: KOΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ: Σημαντικές μορφές του κυπριακού επιχειρείν

Who is Who
Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα λιανικής που πωλεί «ό,τι χρειάζεστε για το σπίτι» ιδιοκτησίας του Lars Larsen, που είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα «μια καλή προσφορά». Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα διαθέτει θεματικές κατηγορίες προϊόντων όπως είδη για κουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, γραφείο, μπάνιο, αποθήκευση, κήπο κλπ.

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στη Δανία, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, το Aarhus - όπου, συμπτωματικά βρίσκεται ακόμη - ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα με παρουσία σε 51 χώρες, ενώ η Κύπρος θα αποτελέσει την 52η χώρα. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι €3,58 δισεκατομμύρια. Η ανάπτυξη είναι σταθερή και ελεγχόμενη και το συνολικό προσωπικό αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Η λέξη 'JYSK' αποτελούσε εσκεμμένα πάντα μέρος του εταιρικού ονόματος. Στη δανέζικη γλώσσα 'JYSK' σημαίνει οτιδήποτε ή - όπως ο Lars Larsen - οποιονδήποτε από τη Χερσόνησο Jutland και συχνά συσχετίζεται με τη μετριοφροσύνη, τη σχολαστικότητα και την ειλικρίνεια - τρεις αξίες με τις οποίες πάντα ταυτιζόταν ο ίδιος ο Larsen. JYSK σημαίνει αξιοπιστία και μια συμφωνία τηρείται πάντα.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο