Nicosia Mall: Τα καταστήματα που κλείδωσαν και οι… εκκρεμότητες

Πόλο έλξης για καταναλωτές από περιοχές όπως Λακατάμια, Μακεδονίτισσα, Αρχάγγελο, Παλιομέτοχο και Κοκκινοτριμιθιά αναμένεται να αποτελέσει η δεύτερη υπεραγορά Αθηαινίτης, η οποία όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει στο υπό κατασκευή Nicosia Mall, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η παρουσία της συγκεκριμένης υπεραγοράς, εκτιμάται ότι θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στο λιανικό εμπόριο της περιοχής, λόγω και της γνωστής χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ξενοδοχεία: Τι πέτυχαν το 2017, τι αναμένουν το 2018

Το deal με την υπεραγορά Αθηαινίτη αποτελεί την πιο πρόσφατη από μια σειρά συμφωνιών του Nicosia Mall με γνωστές, στο χώρο του λιανικού εμπορίου εταιρείες και brands. Όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του υπό κατασκευή εμπορικού κέντρου, έχει συμφωνηθεί η παρουσία γνωστών, στην κυπριακή και ξένη αγορά, καταστημάτων. 
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει πως μεγάλες εμπορικές επωνυμίες στην Κύπρο διαβλέπουν πως τα νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και ειδικά όσων διαμένουν στα δυτικά και νοτιοδυτικά προάστια της Λευκωσίας. 

Deals με γνωστά καταστήματα
Μεταξύ άλλων, έχει συμφωνηθεί η συνεργασία με τον γνωστό στον χώρο της μόδας Όμιλο Μαλλούππας & Παπακώστας (Mallouppas & Papacostas Group), εξασφαλίζοντας την παρουσία των γνωστών καταστημάτων Stradivarius, Mango, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Bagatt και Kipling. 

Αξιοσημείωτη είναι, εξάλλου, και η συμφωνία με τον Όμιλο C.A.Papaellinas. Βάσει του συγκεκριμένου deal, στο νέο εμπορικό κέντρο θα λειτουργήσει το γνωστό κατάστημα καλλυντικών και αρωμάτων BeautyLine. Επίσης, παρουσία θα έχουν και οι αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου C.A.Papaellinas, Holland&Barrett με προϊόντα υγείας και ευεξίας και Selekt. 

Πέραν των πιο πάνω, στο νεοσύστατο Nicosia Mall θα περιλαμβάνονται τα brands του Ομίλου Folli Follie , μεταξύ των οποίων Links of London, Calvin Klein Jeans, Nike, Collective και Folli Follie. Στα καταστήματα του Ομίλου, θα περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands μόδας όπως Converse, G-Star Raw, Scotch & Soda, Guess, Franklin & Marshall, Ted Baker, Juicy Couture, American Vintage, Calvin Klein Jeans, Nike κ.α.

Εξάλλου, συμφωνία έχει γίνει και για την παρουσία στο Nicosia Mall, του ομίλου FAIS, με τρία καταστήματα. Πιο αναλυτικά, ο συγκεκριμένος όμιλος αντιπροσωπεύει τις διεθνείς αθλητικές μάρκες Puma & Under Armour όπως και τη γνωστή μάρκα μόδας Haralas. 

Από τις πιο πρόσφατες συμφωνίες του Nicosia Mall, αυτή με την Α.Μ. Παπακυριακού. Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία θα λειτουργήσει δύο καταστήματα συνολικού εμβαδού 400τ.μ. στο υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο: ένα Adidas καθώς και ένα Famous Sports. Ειδικότερα, η αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Famous Sports προσφέρει επώνυμα brands όπως Reebok, adidas, Asics, Champion, Bodytalk, Quiksilver, Roxy, DC, Speedo, New Balance και Converse.

Διαβάστε ακόμα: Direct Hellas: Ετοιμάζει κάθοδο στην Κύπρο

Οι εκκρεμότητες
Την ίδια ώρα, απομένει να διαφανεί κατά πόσον στο Nicosia Mall θα λειτουργήσει κατάστημα H&M, όπως και το αν θα υπάρξει συμφωνία με τον αντιπρόσωπο του Zara στην Κύπρο. Η παρουσία στο νέο mall τόσο του H&M όσο των καταστημάτων του Zara Group Κύπρου (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Zara Home και Uterqüe) θεωρείται σημαντική, καθώς θεωρούνται «μάρκες κράχτες». 

150 καταστήματα σε 82.000 τ.μ
Υπενθυμίζεται ότι η συνολική επιφάνεια του Nicosia Mall ανέρχεται στα 82.000 τ.μ., στα οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει 150 καταστήματα, ενώ θα υπάρχει υπαίθρια πλατεία και υπερυψωμένο πάρκο. Το εμπορικό κέντρο θα διαθέτει, επίσης, 1700 χώρους στάθμευσης. 

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»