Κατάστημα BeautyLine στο Nicosia Mall

Η κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών και αρωμάτων BeautyLine του ομίλου C.A.Papaellinas, με παρουσία σε 14 σημεία σε όλη την Κύπρο, δυναμώνει ακόμη περισσότερο αποκτώντας το νέο μέλος της.

Τον Νοέμβριο ξεκινά την λειτουργία του το νέο εντυπωσιακό BeautyLine στο Nicosia Mall.

Το νέο κατάστημα συνδυάζει υψηλού επιπέδου αισθητική και αρχιτεκτονική, σε ένα ιδιαίτερα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς. 

Ο Γενικός Διευθυντής του νέου εμπορικού κέντρου Nicosia Mall, Yoram Kedem, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Όμιλος C.A.Papaellinas επέλεξε το Nicosia Mall να φιλοξενήσει ακόμη ένα ξεχωριστό κατάστημα της αλυσίδας BeautyLine που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς στην Κύπρο». Είναι γνωστό πως τα BeautyLine διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα από επώνυμα, διεθνώς κορυφαία προϊόντα καλλυντικών και αρωμάτων. Για το Nicosia Mall, η προσθήκη της αλυσίδας BeautyLine ενισχύει την θέση του στο χώρο της ομορφιάς και εμπλουτίζει τις επιλογές που έχουν οι επισκέπτες του νέου εμπορικού κέντρου.

Πέρα από τα BeautyLine, στο Nicosia Mall, θα έχουν παρουσία και οι αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου C.A.Papaellinas: α) Holland&Barrett με προϊόντα υγείας και ευεξίας και β) Selekt που προσφέρουν ξεχωριστά προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας σε προσιτές τιμές.
    
Η Μαρία Γερμανού, Ανώτατη Διευθύντρια Retail του ομίλου C.A. Papaellinas, ανέφερε: «Ο Όμιλος, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του στρατηγικής, προχωρά στην συνεργασία του με το νέο εμπορικό κέντρο Nicosia Mall. Είμαστε ικανοποιημένοι που δημιουργούνται νέες προοπτικές ανάπτυξης των αλυσίδων καταστημάτων μας BeautyLine, Selekt και Holland & Barrett. Επιδιώκουμε να εξελίσσουμε διαρκώς την ποιότητα εξυπηρέτησης και την διαφορετική εμπειρία αγορών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε συνεχώς την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας, με γνώμονα την αποστολή του Ομίλου μας  “Να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα”». 
 

Δειτε Επισης

Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Νέα εποχή στην οικοδομική βιομηχανία με θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για θέματα ασφάλειας
Τι αλλάζει στο πλαίσιο αδειοδότησης των ξενοδοχείων-Οι δυσλειτουργίες και η πρόταση νόμου που πάει Ολομέλεια
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κ. Κουμής-Προϋποθέσεις για πολύ καλή τουριστική χρονιά
Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports
O John Malkovich συζητά με τον Alexander Weinstein και το κοινό-«Η Κύπρος μπορεί να γίνει η επόμενη Αvignon»(vid)
Great Sea Interconnector: Τρέχει η μελέτη κόστους-οφέλους, προειδοποιεί για τις εκκρεμότητες ο ΑΔΜΗΕ
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου