Φάρμα Ρένος Χατζηιωάννου: Εκκαθάριση ζητά η Astrobank

Αίτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αιτούμενη έκδοση διατάγματος του δικαστηρίου για την εκκαθάριση της εταιρείας Φάρμα Ρένος Χατζηιωάννου Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ καταχώρισε στις 25 Αυγούστου 2017 η Astrobank Limited (πρώην Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου Λτδ).

Σημειώνεται ότι η εν λόγω αίτηση έχει ορισθεί για οδηγίες στις 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και καλείται οποιοσδήποτε πιστωτής ή συνεισφορέας της εταιρείας ο οποίος επιθυμεί όπως υποστηρίξει ή αντικρούσει την έκδοση οποιουδήποτε διατάγματος να εμφανισθεί για το σκοπό αυτό κατά τον χρόνο της ακρόασης αυτοπροσώπως ή διά δικηγόρου.

Διαβάστε ακόμα: ΧΑΚ: Αναστολή των τίτλων Φάρμας Ρένος Χατζηιώαννου

Αντίγραφο της αίτησης θα δοθεί από το Δικηγορικό Γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία Δ.Ε.Π.Ε σε οποιοδήποτε πιστωτή ή συνεισφορέα της εταιρείας, ο οποίος θα ήθελε να ζητήσει αντίγραφο καταβάλλοντας το νενομισμένο τέλος. 

Οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο επιθυμεί να εμφανιστεί κατά την ακρόαση της εν λόγω αίτησης, οφείλει να επιδώσει ή αποστείλει μέσω ταχυδρομείου στους πιο πάνω αναφερόμενους Δικηγόρους γραπτή ειδοποίηση περί της προθέσεώς του αυτής. 

Διαβάστε ακόμα: ​​​​​​​Στην κόψη του ξυραφιού η Φάρμα Ρένος Χατζηιωάννου

Καταληκτικά αναφέρεται ότι η ειδοποίηση πρέπει να αναφέρει το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του προσώπου ή σε περίπτωση οίκου, την επωνυμία και τη διεύθυνση του οίκου και πρέπει να υπογράφεται από το πρόσωπο ή τον οίκο ή τους δικηγόρους τους και πρέπει να αποσταλεί μέσω Ταχυδρομείου έγκαιρα ώστε να ληφθεί από τους εν λόγω δικηγόρους το αργότερο μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2018.

Δειτε Επισης

Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων