powered by

ΧΑΚ: Αναστολή των τίτλων Φάρμας Ρένος Χατζηιώαννου και Modestou Sound & Vision

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης του ημερομηνίας 12 Μαΐου 2017, ανακοινώνει την αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών Φάρμα Ρένος Χατζηιώαννου Δημόσια Εταιρεία Λτδ και Modestou Sound & Vision Public Company Ltd με βάση το άρθρο 183 του Νόμου του ΧΑΚ λόγω μη υποβολής και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής τους Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/12/2016. Η αναστολή διαπραγμάτευσης θα ισχύει από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης Πολιτικής του Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου σύμφωνα με την οποία εάν Εκδότης δεν συμμορφωθεί εντός 3 μηνών από την ημερομηνία μετάταξης των τίτλων του στην Αγορά Επιτήρησης, ως αποτέλεσμα της μη υποβολής και δημοσιοποίησης των οικονομικών του αποτελεσμάτων, τότε το Χρηματιστήριο θα προχωρεί με αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων της εκδότριας εταιρείας (εγκύκλιος ΧΑΚ 3-2015 ημερομηνίας 13/7/2015 με θέμα «Πολιτική ΧΑΚ αναφορικά με την αναστολή και διαγραφή αξιών στις Αγορές του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου»).

Σημειώνεται ότι η εν λόγω απόφαση, έχει επικυρωθεί από το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου και θα έχει ισχύ για διάστημα 2 μηνών. 

Νοείται ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης των τίτλων των εταιρειών θα αρθεί, όταν και εφόσον υποβληθεί η Ετήσια Οικονομική τους Έκθεση για το έτος που έληξε στις 31/12/2016.

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%
Τίμησε τον Κωνσταντίνο Ηροδότου η ΕΤΥΚ-«Κατά τη θητεία του ως Διοικητής επιλύθηκαν σημαντικά προβλήματα»
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»