Μaster of the game ο Όμιλος Πηλακούτα

Μaster of the game ο Όμιλος Πηλακούτα

Μaster of the game ο Όμιλος Πηλακούτα

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.

RELATED ARTICLES


 
Σε master of the game έχει μετατραπεί ο Όμιλος Πηλακούτα μετά την ενίσχυση των brands που διαθέτει στο δυναμικό του, με την γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault Groupe (Renault, Dacia, Alpine) και τον ιαπωνικό κολοσσό Mitsubishi.
 

Διαβάστε ακόμα: Bakery Kafeneio: Αφιερωμένο στην υγιεινή διατροφή

 

Οι συνεργασίας με ακόμα δύο σημαντικές και ισχυρές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ισχυροποιήσει περαιτέρω τον Όμιλο Πηλακούτα που κατέχει την αντιπροσωπεία των BMW, Jaguar, Land Rover, Mini, Nissan, Rolls-Royce, Dacia, Renault και Mitsubishi. Εδώ και λίγους μήνες Renault και Dacia βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Πηλακούτα ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο και η Mitsubishi είναι επίσημα ανάμεσα στα νέα αποκτήματα του ομίλου.


Το ακόμα μεγαλύτερο, πλέον, χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Χαράλαμπος Πηλακούτας διευρύνει την γκάμα των επιβατικών του αυτοκινήτων και συνεπώς ενισχύεται ακόμη περισσότερο το μερίδιο του στην αγορά, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο στην Κύπρο. Παράλληλα, ο Όμιλος Πηλακούτα διαθέτει και μια ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική γκάμα εμπορικών αυτοκινήτων.
 
Η θέση του στην αγορά
Σε μια εποχή ισχυρών προκλήσεων και έντονου ανταγωνισμού, η επιχειρηματική στρατηγική του Ομίλου Πηλακούτα, για στοχευμένη επέκταση, με την ενσωμάτωση νέων επωνυμιών στη μεγάλη οικογένεια των brands που αντιπροσωπεύει αποφέρει καρπούς, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων νέων αυτοκινήτων, κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό της κυπριακής αγοράς, το οποίο κυμαίνεται στο 20.2%.

Ανάμεσα στις σημαντικές επιτυχίες του Ομίλου Πηλακούτα περιλαμβάνονται οι πρωτιές του στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, στην οποία πρωταγωνιστούν τα μοντέλα των BMW, Jaguar και Land Rover. Μία ακόμα πολύ σημαντική πρωτιά αφορά την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς, των αυτοκινήτων SUV.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας