Powered by

Έτσι θα μοιάζει το Ρόδον μετά το lifting

Ολικό lifting προωθεί στο γνωστό ξενοδοχείο Ρόδος στον Αγρό η ιδιοκτήτρια Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» ∆ηµόσια Λτδ.  

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών ανακαίνισης και δύο μήνες πριν το επίσημα άνοιγμα του ξενοδοχείου, το InBusinessNews παρουσιάζει εικόνες από το πώς θα μοιάζει στο εσωτερικό της η ξενοδοχειακή μονάδα. 

Διαβάστε ακόμα: Ρόδον: Ετοιμάζεται για δυναμικό come back

Στα πλαίσια του όλου project, έχουν ανακαινιστεί και τα 155 δωμάτια του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχει αναβαθμιστεί πλήρως το λόμπι του ξενοδοχείου, όπως και οι εξωτερικοί χώροι, οι οποίοι θα μπορούν να αξιοποιηθούν την καλοκαιρινή περίοδο. Σημαντικές επεκτάσεις και αλλαγές προγραμματίζεται να γίνουν και κατά τη β’ φάση του έργου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Αλλαγές δεν γίνουν στην εξωτερική εικόνα του ξεονοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη εδώ και καιρό, το Ρόδον δέχεται κρατήσεις για την περίοδο που ξεκινά από την 1η Ιουνίου και μετά, περίοδο κατά την οποία θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό. Πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον τουριστών για διαμονή στο ξενοδοχείο είναι αυξημένο, ενώ έγιναν και κάποιες κρατήσεις για εκδηλώσεις όπως γάμοι και συνέδρια. Υπό αυτά τα δεδομένα, η επανέναρξη των εργασιών της ξενοδοχειακής μονάδας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί, αφενός αναμένεται να συνεχιστεί η ροή Κυπρίων τουριστών στο ξενοδοχείο, ενώ αφετέρου η αναβάθμιση του εκτιμάται ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης και για ξένους τουρίστες, ιδιαίτερα αθλητές και αθλητικές ομάδες.

Διαβάστε ακόμα: Ρόδον: Ριζικό λίφτινγκ με στόχο τα 4 αστέρια

 

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό κόστος της ανακαίνισης θα ανέλθει στα €2.140.000, εκ τω οποίων ποσοστό 30% (€640.000) θα καλυφθεί από το Περιφερειακό Ταµείο Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Τα υπόλοιπο 70% του ποσού, το οποίο υπολογίζεται περίπου στο €1,5 εκατ, έχει εξασφαλιστεί μέσω δανεισμού της ιδιοκτήτριας εταιρείας από την Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ο ΠΑΣΥΞΕ στο πλευρό άπορων οικογενειών-Προσέφερε πασχαλινά γεύματα
Ειδικές θεραπείες με προϊόντα VOYA στα spa Almyra και Ouranos
Ανέκαμψαν τα έσοδα από τον τουρισμό-Ετήσια αύξηση 15% τον Φεβρουάριο
Νέα, εντυπωσιακή Nespresso Boutique στο Kings Avenue Mall στην Πάφο
Κώστας Κουμής: Σταθερά σε ανοδική πορεία η αγορά των ΗΑΕ-Αξίζει περισσότερης προσοχής
Rob Morton: Το City of Dreams Mediterranean, οι επενδύσεις της Greenspan Projects και η αξία των θερέτρων
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, Chef Otto Wong, στο City of Dreams Mediterranean
GrandResort: Επέστρεψε ανανεωμένο μετά από ριζική ανακαίνιση €20 εκατ. (photos)
Μπουκάρουν σε ξενοδοχεία για αδήλωτη εργασία και σκορπούν τον τρόμο-Ενοχλημένοι οι επιχειρηματίες
Goody’s Burger House: Έρχονται στη Λευκωσία-Ετοιμάζουν άνοιγμα στο Mall of Cyprus