«Φωτογραφίζουμε τη ζωή γιατί μας ανήκει»

Με το σύνθημα «Φωτογραφίζουμε τη ζωή γιατί μας ανήκει», ο ΠΑΣΥΚΑΦ στέλνει και φέτος το  μήνυμα ότι ο καρκίνος δεν πρέπει να στερεί από κανένα ασθενή τις όμορφες στιγμές και την ποιότητα στη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους.

Η καθιερωμένη Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) με Πρέσβειρα τη συμπατριώτισσα μας Ευρυδίκη Θεοκλέους, «Μαζί στη ζωή», ξεκίνησε σήμερα επίσημα με τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.  Η εκστρατεία είναι παγκύπρια και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2015.

Στόχος της η ευαισθητοποίηση του κοινού για οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την προσφορά των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.  

Στη σημαντικότητα της παροχής και της πρόσβασης των εκατοντάδων ασθενών που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο σε εξειδικευμένες υπηρεσίες και σε προγράμματα κατά την αποθεραπεία τους, στάθηκε η Πρέσβειρα του ΠΑΣΥΚΑΦ, Ευρυδίκη. Ταυτόχρονα έκανε έκκληση σε όλους να στηρίξουν την Εκστρατεία του Συνδέσμου, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που οι ανάγκες των ασθενών είναι αυξημένες.

Από τις 7-11 Οκτωβρίου 2015, θα διεξάγεται παγκύπριος Οδικός Έρανος από εθελοντές του ΠΑΣΥΚΑΦ, σε κεντρικούς δρόμους, ενώ το κοινό θα μπορεί επίσης να κάνει την εισφορά του μέσω της υπηρεσίας Charity Direct στέλνοντας ένα απλό μήνυμα στο 7060 με το μήνυμα PASYKAF 1 για εισφορά €1, ή PASYKAF 3 για εισφορά €3, ή PASYKAF 5 για εισφορά €5.  

Στα πλαίσια της εκστρατείας πραγματοποιούνται επίσης εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες που περιλαμβάνουν, πανηγυράκια «Μαζί στη ζωή» στις 27 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης, στην Λευκωσία και στις 4 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ιεροκήπειο, στην Γεροσκήπου στην Πάφο.  Τα Δείπνα Αγάπης στις 30 Σεπτεμβρίου στο Μοναγρούλι,  στην Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο και στις 14 Οκτωβρίου στον Μονιάτη. Την παιδική θεατρική παράσταση «Θέατρο για Κλόουν» από την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ στο Σατυρικό Θέατρο στην Λευκωσία. Ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Κονάνο με θέμα ‘Ο Ιησούς της καρδιάς μας’ στις 3 Νοεμβρίου στην Λάρνακα και άλλες.

Όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 22 345444.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor