PrimeTel: Βράβευσε τους αριστούχους απόφοιτους κολλεγίων και πανεπιστημίων

Στηρίζοντας έμπρακτα το μέλλον της Κύπρου και αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους, η PrimeTel βράβευσε κατά την τελετή αποφοίτησής τους, τους πρωτεύσαντες του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Cyprus College Limassol, του PA College και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Τεχνικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Cyprus College Limassol, Χρυσοβαλάντης Αναστασίου, απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Λιασής Καρασάββας, αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Αντωνία Κέκκου, έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην πτυχιακή διατριβή που κατέθεσε στο Πτυχιακό Πρόγραμμα Business Computing του  PA College,  παρέλαβαν το χρηματικό έπαθλο που τους προσέφερε o κ. Στυλιανού Παντελής, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της PrimeTel.

Ο κ. Στυλιανού τόνισε πως η αναγνώριση των προσπαθειών, και κάποιες φορές θυσιών, που κάνουν οι φοιτητές προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, δεν θα μπορούσε παρά να επιβραβεύεται από την PrimeTel. Η προώθηση της εκπαίδευσης, των νέων τεχνολογιών και προσπαθειών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρείας, η οποία στέκεται δίπλα και παρά τω πλευρώ όλων όσοι αποτελούν το μέλλον και τη πρόοδο της Κύπρου. Η στήριξη των αποφοίτων στα πρώτα τους βήματα, αποτελεί την πιο σίγουρη και κερδοφόρα επένδυση στην ανάπτυξη της χώρας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor