Βράβευση νικητών διαγωνισμού φυσικού νερού Κύκκος

Το φυσικό νερό πηγής Κύκκος επιβραβεύει αυτούς που ανακάλυψαν το «δάσος του Κύκκου στην πόλη τους» και ξεχώρησαν.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 η τελετή βράβευσης των 13 νικητών του διαγωνισμού του φυσικού νερού πηγής Κύκκος, «Ανακάλυψε το δάσος του Κύκκου στην πόλη σου», που καλούσε μικρούς και μεγάλους να φωτογραφίσουν τη φύση στην πόλη τους.

Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρο στη Λεβέντειο Πινακοθήκη όπου οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να απολαύσουν τις φωτογραφικές τους δημιουργίες σε έκθεση, η οποία φιλοξενήθηκε στον 1ο όροφο της πινακοθήκης, πλάι στις δημιουργίες μεγάλων καλλιτεχνών της «Συλλογής του Παρισιού».

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρίας Κύπρου, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, με διακρίσεις τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, ο οποίος από το 1995 κατέχει τον τίτλο AFIAP (Artiste de la Federation Internationale de’ l Art Photographique). Στην ομιλία του ο κ. Χαραλάμπους, μίλησε για την πληθώρα συναισθημάτων που πλημμυρίζουν τον φωτογράφο όταν καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τη στιγμή.

Ο διαγωνισμός «Ανακάλυψε το δάσος του Κύκκου στην πόλη σου», που πραγματοποιήθηκε από τις 9 Μαρτίου μέχρι και τις 16 Απριλίου 2015, μέσω της σελίδας Kykkoswater στο facebook, ολοκληρώθηκε με συνολικά 1,531 συμμετοχές και δέχθηκε 17,707 ψήφους.

Οι τρεις φωτογραφίες που ξεχώρισαν θα κοσμήσουν τις συσκευασίες του φυσικού νερού πηγής Κύκκος. Οι τρεις νικητές κέρδισαν από ένα Drone ελικοπτεράκι για πανοραμικές φωτογραφικές λήψεις ενώ, οι επόμενοι 10 νικητές κέρδισαν από μια Action Camera.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor