H ανανεωμένη Porsche Cayenne

Ο Όμιλος Α.Ι. Μotokinisi παρουσίασε στην Κύπρο την ανανεωμένη Porsche Cayenne. H εκδήλωση ήταν βασισμένη στη θεματική ενότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την ομιλία του ο κ. ‘Αλκης Ιακωβίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και αναφέρθηκε τόσο στην ιστορία του μοντέλου στη γκάμα όσο και στις αξίες της θρυλικής Porsche. «H Cayenne ήταν το μοντέλο που πριν από μερικά χρόνια έβαλε τη Porsche στην κατηγορία των αυτοκινήτων Sports Utility Vechicles, των ευρύτερα γνωστών ως πολυμορφικών, προσφέροντας μια νέα δυναμική στο χώρο. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 και μέχρι το 2010 διέθεσε πέραν των 276 χιλιάδων μοντέλων ενώ η δεύτερη γενιά ξεπέρασε τις 300 χιλιάδες μέχρι το 2014. Φέτος η νέα γενιά Cayenne της Porsche έρχεται να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία αυτή. Η ανανέωση για την Cayenne δεν περιορίστηκε σε αισθητικές αλλαγές ή νέα στοιχεία εξοπλισμού, αλλά αναβάθμισε και τους κινητήρες, περνώντας έτσι το μήνυμα ότι δεν παρακολουθεί απαθής τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό».

Ακολούθησε καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής από τις αθλήτριες του σωματείου Ονήσιλλος  Αμμοχώστου και ομιλία από την Αλεξάνδρα Φασαρία, αθλήτρια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 
Στην ομιλία της αναφέρθηκε στις προδιαγραφές και επιδόσεις της ανανεωμένης Porsche Cayenne.
 Στη συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη στους επαγγελματίες αναρριχητές της Mountain Sports & Rescue Cy, οι οποίοι με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου ανεβαίνοντας με σχοινιά ένα τοίχο αναρρίχησης που είχε στηθεί στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor