Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola

INBusinessNews  05/08/2014 15:50
 Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola

Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola

INBusinessNews  05/08/2014 15:50

Αυτό το καλοκαίρι η Coca-Cola στην Κύπρο θα φιλοξενήσει στις συσκευασίες της στίχους από τα πιο δημοφιλή ξένα και ελληνικά τραγούδια.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη συσκευασία με το στίχο από το τραγούδι που σε εκφράζει, να σκανάρεις το QR code, και αυτόματα θα μεταφερθείς στο www.sayitwithasong.coke.com. Εκεί, θα μπορείς να ακούσεις και να δεις το απόσπασμα του τραγουδιού που έχεις επιλέξει, αλλά και πολλών άλλων ακόμη, και να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, μέσα από τους socialmedia λογαριασμούς σου.

Θέλεις να της εκφράσεις αυτό που νιώθεις αλλά δεν έχεις το θάρρος; Χάρισέ της ένα κουτάκι Coca-Cola με τον στίχο “Onein a million”. Ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο με φίλους και θες να τους πεις ότι σίγουρα θα περάσετε καλά; Μοιράσου μαζί τους το “Tonight's going to be a good night”!Στίχοι από 45 ξένες και 6 ελληνικέςεπιτυχίες είναι εδώ για να τις μοιραστούμε, γιατί είναι καλύτερα όταν το λες με ένα τραγούδι! Οι συσκευασίες που θα φιλοξενήσουν τους στίχους των 51 τραγουδιών στην Κύπρο είναι τα κουτάκια των 330 ml και τα μπουκάλια των 500ml. 


Όλα τα τραγούδια προέρχονται από το roaster της κορυφαίας δισκογραφικής εταιρείας Universal Music και εκφράζουν συναισθήματα και θέματα όπως η χαρά, η φιλία, η αγάπη, η διασκέδαση. Στην καμπάνια «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola» Coca-Cola θα φιλοξενούνται στις συσκευασίες πολλά, αγαπημένα και επιτυχημένα ελληνικά τραγούδια όπως «Να με ερωτευτείς», λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι, γιατί έτσι «Γίνεται» πιο όμορφο. Άλλωστε, «πιο έρωτας πεθαίνεις», οπότε «μη φύγεις τώρα» και «πάρε με για να πάω όπου με πας», με μια παγωμένη Coca-Cola στο χέρι.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας