Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του Milano da Bere

INBusinessNews  11/11/2013 17:51
Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του Milano da Bere

Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του Milano da Bere

INBusinessNews  11/11/2013 17:51

To C House Lounge Café στην Έγκωμη θα φιλοξενήσει και φέτος το afterwork πάρτι της HazeTeam

Τo αυθεντικό after work πάρτι«Milano da Bere» κάνει πρεμιέρα για τη χειμερινή περίοδο στον χώρο του C House Lounge Café,την Πέμπτη 14 Νοεμβρίουστις 18:30 το απόγευμα, επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις στο κοινό. "Με την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Haze Team και του C House Lounge Café, το «Milano da Bere»επιστρέφει για να προσφέρει και πάλι στους επαγγελματίες της Λευκωσίας, και όχι μόνο, την έννοια της απογευματινήςafterwork διασκέδασης" αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας διοργάνωσης events Haze Team.

Το πλούσιο μπουφέ του C House Lounge Café θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 18:30 έως τις 20:30, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα αναλάβουν ο Mr. Styles και η Dj Era, μαζί με την νεοσύστατη HazeBand.
Βασικός χορηγός του Milano da Bere θα είναι και φέτος το ουίσκι CHIVAS, που εισάγει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading. Xορηγός επικοινωνίας είναι το ΙΝ Βusiness.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στον maitre της HazeTeam, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα: 99 306254 / 99 092932 ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Haze: www.hazeteam.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας