Ρεκόρ από τους Black Sabbath με πάνω από ένα εκατ. αντίτυπα

INBusinessNews  18/06/2013 12:16
Ρεκόρ από τους Black Sabbath με πάνω από ένα εκατ. αντίτυπα

Ρεκόρ από τους Black Sabbath με πάνω από ένα εκατ. αντίτυπα

INBusinessNews  18/06/2013 12:16
Στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ βρέθηκαν οι Black Sabbath έπειτα από 43 χρόνια με το νέο τους άλμπουμ «13». 
Πρόκειται για νέο ρεκόρ στην ιστορία της βρετανικής μουσικής σκηνής, το οποίο πώλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, καταρρίπτοντας το αντίστοιχο επίτευγμα του Ροντ Στιούαρτ που πήγε στο νούμερο ένα των τσαρτ τον προηγούμενο μήνα με το καινούργιο του άλμπουμ «Time» 37 χρόνια μετά την τελευταία του επιτυχία.
 
«Ο Ροντ, ο Έλτον Τζον και εμείς είμαστε διαφορετικοί κι έχουμε κάτι κοινό: Ξέρουμε καλά την τέχνη μας», δήλωσε ο Όζι Όζμπορν, τραγουδιστής των Black Sabbath. 
 
Πριν από 43 χρόνια, το χέβι μέταλ συγκρότημα είχε βρεθεί στην κορυφή για τελευταία φορά με το άλμπουμ «Paranoid». Στο «13» συμμετέχουν για πρώτη φορά έπειτα από 35 χρόνια τα ορίτζιναλ μέλη της μπάντας Όζι, Τόμι Αϊόμι και Γκίζερ Μπάτλερ σε παραγωγή του Ρικ Ρούμπιν.
 
«Είμαι σοκαρισμένος. Η επιτυχία αυτού του άλμπουμ με έχει εκπλήξει. Ποτέ πριν δεν ανέβηκε τόσο γρήγορα δίσκος μας στην κορυφή», πρόσθεσε ο Όζμπορν. «Αν δεν κάνουμε άλλο άλμπουμ, θα είμαι ήσυχος γνωρίζοντας ότι τελειώσαμε την πορεία μας με τον καλύτερο τρόπο», σημείωσε.
 
Το νέο τους άλμπουμ πούλησε 13.000 περισσότερα αντίτυπα από ότι το καινούργιο άλμπουμ του Λίαμ Γκάλαχερ με το συγκρότημά του Beady Eye.
 
Πηγή: www.tanea.gr
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας