Η ιταλική μαφία επιστρέφει στο…Milano da Bere

INBusinessNews  12/03/2013 12:00
Η ιταλική μαφία επιστρέφει στο…Milano da Bere

Η ιταλική μαφία επιστρέφει στο…Milano da Bere

INBusinessNews  12/03/2013 12:00

Η HazeTeam διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στo C House Lounge Café την έκτη εκδοχή του business afterwork πάρτι, που αυτή τη φορά αναβιώνει την «Cosa Nostra».

Στην Ιταλία του 1920 και στη μυστηριώδη και συνάμα λαμπερή εποχή της «CosaNosta», ταξιδεύει το έκτο business afterwork πάρτι Milano da Bere. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Carnevale Di Venezia πριν πέντε εβδομάδες, η HazeTeam έχει ετοιμάσει ακόμα ένα θεματικό πάρτι, όπου μ’ ένα πέπλο μυστηρίου φτερά, καπέλα και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ θα επιστρατευθούν από την ομάδα της Haze και θα δοθούν σε όλους τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντάς τους στην εποχή της ιταλικής μαφίας.

Τη ψυχαγωγία της βραδιάς θα ενισχύσουν με τις μουσικές τους επιλογές o Mr Styles και η DJ Era.

Χορηγός του Milano Da Bere afterwork party είναι το super premium ουίσκι Chivas Regal 18 years Old, που εισάγει στην Κύπρο η Cosmos Trading.

Το Milano Da Bere απευθύνεται σε επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και εργαζόμενους, που θέλουν να χαλαρώσουν από την ένταση της δουλειάς, απολαμβάνοντας το ποτό τους σε έναν μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, συνοδεύοντάς το με πολλές επιλογές από finger food από το πλούσιο μπουφέ του C House Lounge Café, το οποίο είναι ανοικτό για όλους τους παρευρισκόμενους, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας