Τα Gloria Jean’s Coffees «παίζουν» ποδόσφαιρο... για τα παιδιά!

Μια ακόμα παγκύπρια εκστρατεία βοήθειας στα παιδιά άρχισε με την συμμετοχή των Gloria Jean’s Coffees και όλων των ομάδων ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας. Σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα διαρκέσει μέχρι τον Μάϊο 2013, σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας Gloria Jean’s Coffees, παίκτες όλων των ομάδων θα περνούν ένα απόγευμα υπογράφοντας αυτόγραφα για όλους τους οπαδούς και φίλους τους. Με τη σειρά τους τα Gloria Jean’s Coffees θα μαζεύουν 20 σεντς από το κάθετι που θα πουλιέται τη συγκεκριμένη μέρα σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας σε ολόκληρη την Κύπρο και θα το δωρίζουν στις κλινικές παίδων των γενικών νοσοκομείων της κάθε επαρχίας.

Αυτή η ενέργεια μαζί με την ειδική συμφωνία των Gloria Jean’s Coffees για συνεχή βοήθεια στην Europa Donna Κύπρου δείχνουν το ανθρώπινο επιχειρηματικό πλαίσιο που οδηγεί την πορεία της αλυσίδας Gloria Jean’s Coffees. Σε δήλωση του ο διευθυντής της εταιρείας κος Κωνσταντίνος Ιωάννου ανάφερε πως το μέλλον των επιχειρήσεων είναι άμεσα συνδεδεμένο με την συμπεριφορά τους και την ανταπόκριση τους στις ανάγκες της κοινωνίας.

Οι ημερομηνίες και ώρες για την κάθε ομάδα θα ανακοινώνονται στον τύπο και στα καταστήματα της αλυσίδας Gloria Jean’s Coffees.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor