Ελίτ πάρτι από την Porsche στη Λεμεσό

INBusinessNews  15/11/2012 13:57
Ελίτ πάρτι από την Porsche στη Λεμεσό

Ελίτ πάρτι από την Porsche στη Λεμεσό

INBusinessNews  15/11/2012 13:57

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στο Breeze Lounge στη Λεμεσό η Porsche διοργάνωσε ένα exclusive party με καλεσμένους πολλούς VIPs από τον κόσμο του θεάματος και των επιχειρήσεων. Η εταιρεία με ανακοίνωσή της στα ΜΜΕ περιγράφει τη βραδιά ως εξής: "Μια βραδιά που τα είχε όλα: Δυνατή και χορευτική μουσική, την οποία επιμελήθηκε ο Mr. Styles, και χορευτές οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή παράσταση που ανέβασε ακόμα που πολύ το κέφι των παρευρισκομένων".

Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει πως: "Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την ultra-luxurious και ελίτ vodka Stolichnaya, αλλά στη βραδιά έλαμψαν και τα μοντέλα της Porsche που κοσμούσαν την εκδήλωση".

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο είναι η A.I. Motokinisi Ltd. με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η Α.I. Motokisi επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Porsche Design, της σειράς ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ της Porsche. Mια σειρά με εργονομικό και διαχρονικό σχεδιασμό που ενσαρκώνει όλες τις αξίες της Porsche. Επίσης, η A.I. Motokinisi είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και των μοτοσυκλετών ταχύτητας Ducatti και Triumph, των κλασικών μοτοσυκλετών Harley Davidson και των μοτοσυκλετών περιπέτειας και εξερεύνησης Polaris.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας