Στήριξη στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών ορεινής Λεμεσού & Λάρνακας από την εταιρεία Μιτσίδη

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ ολοκλήρωσε την καθιερωμένη εκστρατεία κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί κάθε Οκτώβριο, μετατρέποντας τον σε Μήνα Ζυμαρικών και Αγάπης.

Όπως εξήγησε η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της εταιρείας Μαριέττα Μιτσίδου, φέτος, τα Μακαρόνια Μιτσίδη επέλεξαν να στηρίξουν με την εκστρατεία αυτή τα παιδιά των κοινοτήτων Λεμεσού και Λάρνακας που πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, επέλεξαν να στηρίξουν το σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά της περιοχής και το οποίο σαν από θαύμα γλύτωσε, ευελπιστώντας  να χαρίσουν στα παιδιά όμορφες σχολικές στιγμές και να απαλύνουν όσο το δυνατό τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν .

Έτσι, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις Οκτωβρίου των Ζυμαρικών Μιτσίδη διατέθηκαν για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και παιχνιδιών για το Ενιαίο Ολοήμερο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική». Σε συνεννόηση και με τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου, παραδόθηκαν σήμερα στο σχολείο 2 τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικοί πίνακες αφής, 2 βιντεοπροβολέες, 2 υπολογιστές, 3 φορητοί υπολογιστές, τάμπλετς, καθώς και πολλά επιμορφωτικά παιχνίδια για τα μικρότερα παιδάκια του νηπιαγωγείου και προδημοτικής του σχολείου.

Η Διευθύντρια του Περιφερειακού  Δημοτικού Σχολείου «Ιαματική»  κα Γιωργούλλα Πατέρα,  καθώς και η Διευθύνουσα του Περιφερειακού Νηπιαγωγείου «Ιαματική» κα Νατάσα Θεοδώρου ευχαρίστησαν από καρδιάς  την εταιρεία Μιτσίδη για την πρωτοβουλία αυτή. Τόνισαν ότι τέτοιες εκφράσεις αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης δίνουν δύναμη για συνέχιση ενός δύσκολου έργου που αποσκοπεί στην επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές του Ιούλη. Πυρκαγιές και καταστροφές  που πλήγωσαν  βαθύτατα  τις παιδικές ψυχές και γέμισαν με πόνο τις καρδιές των παιδιών της περιοχής.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας «Ιαματικής Επταγώνιας» κος Παναγιώτης Τσολάκης, τόσο εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας όσο και εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor