Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts αγκαλιάζει την κοινωνική του ευθύνη απέναντι στην ευημερία των ζώων

Η ευημερία των ζώων ήταν ανέκαθεν κομμάτι της κουλτούρας του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts. Πέρα από τη διαμόρφωση των ξενοδοχείων στην Πάφο σε προορισμούς φιλικούς προς τους σκύλους, προσφέροντας πολλές ανέσεις για τους τετράποδους φίλους των επισκεπτών, ο Όμιλος δηλώνει έμπρακτα παρών, έχοντας αναλάβει, στο πλαίσιο της ΕΚΕ, τη λειτουργία και συντήρηση της «SIMBA Animal Aid Cyprus», μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, αφιερωμένης στη διάσωση ζώων που βρίσκονται σε κίνδυνο, είτε λόγω αμέλειας είτε λόγω εγκατάλειψης.

Η SIMBA συνδέεται με ένα καταφύγιο σκύλων για τα χαμένα και ανεπιθύμητα ζώα στην πόλη της Λευκωσίας, αν και οι δράσεις της καλύπτουν ανάγκες που προκύπτουν και στις άλλες επαρχίες. Μέσω της SIMBA, τα αδέσποτα ζώα κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για να βρουν ένα παντοτινό σπίτι και να αγαπηθούν.

 

  

  

 

Επιπλέον, ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts στηρίζει και το καταφύγιο ζώων που βρίσκεται στο Λατσί της Πάφου, με την ομάδα του προσωπικού του ομίλου να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες που επιτρέπουν την παροχή φροντίδας και αγάπης σε όλα τα υπέροχα πλάσματα που καταλήγουν εκεί, στερούμενα της ανθρώπινης συντροφιάς και προσοχής.

 

  

  

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που γιορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου, οι άνθρωποι του Ομίλου στέλνουν το δικό τους μήνυμα για ευαισθητοποίηση και καλούν το κοινό να στηρίξει τις προσπάθειές τους, με απώτερο σκοπό την καλύτερη φροντίδα και ευημερία των ζώων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεά στο PayPal: simbaanimalaid@thanoshotels.com ή να καλέσουν στο 96700999 για ευκαιρίες για εθελοντική δράση.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/animalaidcyprus

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor