25η Εθελοντική Αιμοδοσία Aristo Developers

Με την συμπλήρωση 25 χρόνων εθελοντικής αιμοδοσίας ενισχύθηκαν οι δράσεις του προγράμματος εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης του ομίλου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού και συνεργατών της εταιρείας, αφιερωμένη στη μνήμη των αγαπημένων συναδέλφων Άννας Αριστοδήμου, Καίτης Δολιανίτη, Άννας Μπάτα και Άκη Ιακώβου.

Η αθρόα προσέλευση τόσο του προσωπικού, στελεχών όσο και συνεργατών της Aristo Developers έστεψε την προσπάθεια με απόλυτη επιτυχία αφού η Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δέχθηκε σημαντική ενίσχυση.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος  κ. Θεόδωρος Αριστοδήμου ευχαρίστησε απο καρδιάς όλους όσους συνεισέφεραν στην προσπάθεια με την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας.

Η εταιρική κοινωνική ευαισθησία του ομίλου μας μας σημείωσε πρόσθετα ο κ Αριστοδήμου βασίζεται στην πεποίθηση ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μιας επιχείρησης είναι να μην περιορίζεται μόνο στη οικονομική βιωσιμότητά και περαιτέρω εξέλιξη της αλλά να οργανώνει δράσεις που να ωφελούν το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor