Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού το παράσημο της «Ασπίδας των Ανηλίκων»

Tο παράσημο αλτρουισμού απένειμε η «Ασπίδα των Ανηλίκων» στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική στήριξη της στις προσπάθειες της οργάνωσης για προστασία, μέριμνα και αγωγή των παιδιών της Κύπρου

Το παράσημο απένειμε η Πρόεδρος της «Ασπίδας των Ανηλίκων», Δρ Ελένη Σταύρου, κάνοντας ειδική αναφορά στην ακοίμητη συμβολή της Αστυνομίας στο έργο της οργάνωσης. Όπως ανέφερε η βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, η Αστυνομία βρέθηκε συμπαραστάτης στο έργο της, όταν η ίδια ζήτησε την αρωγή των θεσμών του κράτους για τη δημιουργία της οργάνωσης, παρέχοντας σημαντικά στοιχεία για τα προβλήματα, τα κενά και αδυναμίες της νομοθεσίας, καθώς και τις ανάγκες της κοινωνίας. 

Το παράσημο αλτρουϊσμού της «Ασπίδας των Ανηλίκων» έλαβαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Επαρχίας Λεμεσού κ. Νίκος Νίκου και οι επικεφαλής των ακόλουθων τμημάτων: Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων, Ουλαμός Άμεσης Επέμβασης, Τμήμα Τροχαίας και Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως.

Η «Ασπίδα των Ανηλίκων», είναι εθελοντική οργάνωση που στόχο έχει να συνδράμει στο έργο των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, αναφορικά με την πρόληψη της βίας και την εξάλειψη κάθε μορφής απειλής κατά των παιδιών.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor