PwC Κύπρου: Χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή συναυλία αφιερωμένη στους ήρωες της πρώτης γραμμής

Η PwC Κύπρου σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζουν μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό, που δίνει καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Το πρόγραμμα της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας περιλαμβάνει μια επιλογή από τα ομορφότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια όλων των εποχών. Όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κομμάτια όπως το “Have yourself a Merry Little Christmas”, “Santa Baby”, “White Christmas”, «Χειμώνας» του Antonio Vivaldi και “Φαντασία πάνω στο Greensleeves” του Vaughan Williams.  Tα τραγούδια θα ερμηνεύσει η σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού, ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Gerardo Estrada Martínez.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC κ. Ευγένιος Ευγενίου ανέδειξε ότι «οι τελευταίοι μήνες και ιδιαίτερα η περίοδος που διανύουμε, χαρακτηρίζονται από μεγάλη αβεβαιότητα και έντονες προκλήσεις ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης της πανδημίας. Οι πρωταγωνιστές της περιόδου δεν είναι άλλοι από τους ήρωες της πρώτης γραμμής στους οποίους αφιερώνουμε αυτή τη συναυλία ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της πολύτιμης προσφοράς τους».

Η συναυλία θα μεταδοθεί μόνο διαδικτυακά στις 24  & 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 και στις 26 & 27 Δεκεμβρίου στις 17:00 μέσα από τις σελίδες της PwC Κύπρου – PwC Cyprus και της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου – Cyprus Symphony Orchestra στο Facebook, αλλά και μέσα από το κανάλι YouTube της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου – CYSO Channel.
*Για την πραγματοποίηση της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό της πανδημίας COVID-19.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor