Yπηρεσία απολύμανσης στο σπίτι σε ηλικιωμένους και οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες από τον Κύκλο Φιλίας και την Εβραική Κοινότητα Κυπρου

Ο ‘Κυκλος Φιλίας’ ανακοίνωσε ότι είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μια επαγγελματική υπηρεσία απολύμανσης στο σπίτι σε ηλικιωμένους και οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες. Η υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας προϊόντα από μια γνωστή ισραηλινή εταιρεία, θα προσφερθει δωρεάν σε όσους έχουν ανάγκη. 
 
Ως μέρος της ειδικής κατάστασης μετά το ξέσπασμα του ιού του Κορονοιού, ο Κύκλος Φιλίας επέκτεινε το πεδίο των δραστηριοτήτων, στρέφοντας σε άμεση βοήθεια πρός ηλικιωμένους και οικογένειες που έχουν ανάγκη που βρίσκονται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της καραντίνας.
 
Αυτήν η κατάσταση που ζούμε είναι τώρα η τρίτη εβδομάδα καραντίνας και ο Κύκλο Φιλίας εχει προετοιμάσει να στέλνει πάνω από 1000 γεύματα την ημέρα. Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Covid-19, η Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρου, μαζί με τους εθελοντές του΄Κύκλου Φιλίας’ παραδίδουν νόστιμα και θρεπτικά ζεστά γεύματα σε όλο το νησί, σε άτομα που έχουν ανάγκη. Με κάθε παράδοση, δίνονται επίσης ιατρικές μάσκες, γάντια και απολυμαντικό χεριών, διασφαλίζοντας ότι όλοι παραμένουν ασφαλείς σε αυτήν την περίοδο κρίσης.

Λίγα λόγια από τον Rami Meir, διευθυντή των δραστηριοτήτων του ΄Κύκλου Φιλίας’: Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους πολύτιμους εθελοντές, τους οδηγούς, τους δωρητές και τους βοηθούς σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη που σας οφείλω, για τη συνεργασία σας, με ένα θετικό μάτι και με όμορφο πνεύμα. Η αφοσίωσή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν είναι αυτονόητη, είναι παραπάνω και πέρα ​​από όλες τις προσδοκίες, και είμαι βέβαιος ότι θα χαράξετε την ιστορία της εποχής μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας στην Κύπρο, στον κύκλο των υποστηρικτών από την επιχειρηματική κοινότητα, που συνεχίζει να μας υποστηρίζει προς όφελος ολόκληρου του Κυπριακού πληθυσμού κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ευχομαστε με τις προσευχές μας να τελειώσει αυτή η περίοδος στη σκιά του Κορονοιού σύντομα, και όλοι να μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή, και ο «Κύκλος Φιλίας Κύπρου» να είναι σε θέση να συνεχίσει στα επόμενα έργα, ιδίως τη βοήθεια παιδιών με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεστε τροφή, βοήθεια, ιατρική καθοδήγηση ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να καλέσετε τον κύκλο Φιλίας στο 97835501.

Για να επικοινωνήσετε με τον Κύκλο Φιλίας σχετικά με  δωρεάν υπηρεσίες απολύμανσης για ηλικιωμένους και οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 96 902868 (Χρήστος).

 
Τηρούμε πλήρως τους κυβερνητικούς κανονισμούς για την υγεία.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor